2777
2789

علایمتون چی بوده یا هست؟خوب شدید یا نه؟چه دارویی خوردید یا میخورید؟چه رعایت هایی میکنید و چه چیزایی میخورید؟

من خودم علایمم حالت تهوع دایمی و درد و سوزش و آروغ و گاهی استفراغ خوب نشدم هنوز از شهریور تا حالا هم قرص نکسیوم و دومپریدون دارم میخورم کنترل شده ولی خوب نشده 

من چیزی به اون صورت نمیتونم بخورم خیلی رعایت میکنم ولی چیزی که معدمو خیلی آروم میکنه شیرینی و چیپس هست دوست ندارم آخه لاغرم ولی شکمم گنده داره میشه بخاطرش 

آیا میتونم خرما خشک یا انجیر یا پرزدالو بخورم 

خیلی رعایت میکنم از سرخ کردنی  و فست فود و مایعات گاز دار و کافئین دار و مرکبات و ترشیجات و اسیدی حذف و...

شماها کامل بهم بگید و اینا ممنون میشم 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
کاربری های قبلیت چی بودن؟

سلام عزیزدلم خوبی خیلی دلم برات تنگ شده بود 

نفس خسته و لی لی و سکوت و الانم سکوت ۱۹۹۸

درخواست دوستی میدم قبول کن خیلی باهات حرف دارم 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤔 رزا خسته نبودی؟؟ میشناسی منو؟

اره رزا خسته یادم نبود اسمشو مگه میشه یادم نیاد