توتاپیک قبلیم هست حالا ازاونموقعه نیومده پسرمو ببینه ها الان که شوهرم خونه است سروکلشون پیدامیشه جالبه مادرشوهرم خودشو جوری زده بود به اینکه مثلا من خیلی ناراحت شدم و برام مهمه که ادم از ضایع بازیش وخندش میگیره زنیگیه هفت خط خدالعنتشون کنه همه شون پشت هم هستن خداانشالله لعنتشون کنه
💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار میشود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐 🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝 اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️
بودم ولی لعنت نکردم چون لعنت دو سر داره سره تیز ترش سمت خوده ادم نشونه رفته
💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار میشود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐 🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝 اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️
بزار خودشو اینجا خالی کنه یه وقت جلو مادرشوهرش آمپرنسوزونه😂😂😂
😅😅😅اخه لعنت فرستادن بیشتر ب خود ادم صدمه میزنه
به خداجلوی روی آدم انقدرخوب ومهربون حرف میزنن ها آدم به خودش شک میکنه که آره تقصیره منه نه اونا انقدردورو هستن ها جلوی آدم خوبه پشتش آدمو دنبال نقطه ضعف میکردن تا همه چی بارش کنن