2777
2789
عنوان

امپول پرولوتون کجامیشه پیدا کرد😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 36 پست
باید وایستی از بیمارستان مرخص بشم تا برم خونه

باشه عزیزم دونه ای چقد 

عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐  هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند روزه گشتم همه جا میگفتن گیرت نمیاد

ب دکترم گفتم گفت ایرانی بزن مشکلی نیست

میگم نمیدونید دونه چنده؟؟؟

داری میای قدمت رو چشامون قلب مامان و بابا😍😘میشه برای سلامتی قندعسلم صلوات بفرستید😊دوستون دارممممم....
ممنون دعا کن بیام خبرت میدم

انشالله خیلی زود مرخص شی سالمو سلامت

عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐  هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰
من چند روزه گشتم همه جا میگفتن گیرت نمیاد ب دکترم گفتم گفت ایرانی بزن مشکلی نیست میگم نمیدونید دون ...

هرجایی یجور میفروشه من بارداری قبلیم دونه ای ۸تومن خریدم بعدش شد ۱۲ الانو نمیدونم دونه ای چقده

من ٦ تا از بندرعباس گرفتم كه يكيش هم الكي خورد شد

خوشبحالت گیر اوردی

هرجایی یجور میفروشه من بارداری قبلیم دونه ای ۸تومن خریدم بعدش شد ۱۲ الانو نمیدونم دونه ای چقده

ی داروخانه بهم گفت شاید بتونم گیر بیارم برات ولی دونه ۱۲۰

حتی حاضر بودم ۱۲۰ بخرم

نمیدونستم قیمتشون اینقدر پایینه.

داری میای قدمت رو چشامون قلب مامان و بابا😍😘میشه برای سلامتی قندعسلم صلوات بفرستید😊دوستون دارممممم....
من ازاول بارداریم دارم ایرانیشو میزنم مشکلی هم ندارم خداروشکرالان هفته ۳۵رسیدم....دکترم گفت این امپو ...

رو من ایرانی جواب نمیده 😭😭

ی داروخانه بهم گفت شاید بتونم گیر بیارم برات ولی دونه ۱۲۰ حتی حاضر بودم ۱۲۰ بخرم نمیدونستم قیمتشون ...

اونا نا مردن دیگ من یکی از دوستام از مشهد ۷تا برام گرفته دونه ای ۲۰تومن

من تهران ایرانیشو پیدا کرده بودم.

ایرانیش اینجام هس

به ۱۴۹۰ زنگ بزن. سایت دارویاب رو هم چک کن.

۱۴۹۰زنگ زدم یساعت اهنگ زد برام