دوستان من ۱۹سالمه میخام فقط یکم درد و دل کنم .خیلی فکرم درگیره ینی دو ساله که فکرم درگیره اینه که چرا شوهرم منو دوست نداره چرا .من دوسش دارم خیلی ولی هرچی فکر میکنم از اول زندگی تا الان منو دوست نداشته.ینی ممکنه هیچوقت دوسم نداشته باشه ؟خیلی ازین میترسم .گاهی اوقات ازش بدم میاد ی مدت کلا ازش بدم میومد و اون همش بهم زنگ میزد من بهش بی محلی میکردم ولی طاقت نیاوردم و هرچی فکر میکنم میبینم با تمام بدی هاش منه احمق دوسش دارم اخرش همیشه اینه .ولی حالا اون بهم زنگ که میزنه میگه خستم خابم میاد خیلیم باهاش مهربونم فوش میده با خوبی باهاش حرف میزنم میگه خستم میگم باشه عزیزم فردا حرف میزنیم باز فرداش میگه هستم .همش شبا گریه میکنم نمیدونم شایدم چون بیکارم اینجوری شدم چون به خاطر کرونا همش تو خونه ام و منتظر زنگ اون .ولی بازم دوسش دارم و قشنگ حس میکنم که اون منو دوست نداره اگه هیچوقت دوسم نداشته باشه من چیکار کنم؟😭
عقدیم...عید قراربود عروسی کنیم کر و نای لعنتی باعث شد بهم بخوره...
حالا از دوست داشتنش مطمئنی ؟ من اگه برگردم به دوران عقد باهاش عروسی نمیکنم چون وقتی دوسم نداشته باشه تا آخر همینجوری میمونه و همینطورم نمیخام از کسی انقد عاشقشم فوشای زشت بشنوم و کتک بخورم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!