2777
2789
عنوان

فک کنم بخاطر کروناست

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 21 پست
عقدیم...عید قراربود عروسی کنیم کر و نای لعنتی باعث شد بهم بخوره...

حالا از دوست داشتنش مطمئنی ؟ من اگه برگردم به دوران عقد باهاش عروسی نمیکنم چون وقتی دوسم نداشته باشه تا آخر همینجوری میمونه و همینطورم نمیخام از کسی انقد عاشقشم فوشای زشت بشنوم و کتک بخورم

حالم از بددهنى بهم ميخوره اينم دهنش كثيفشو هربار باز ميكنه گوه خورى ميكنه ببخش ادبياتم بده چون همين ...

الهی انشالله از دهنش بیوفته البته فک کنم باید معجزه شه . ارزومه که شوهرم فوش نده نه به من نه به کسی دیگه. اعصابش خیلی خورد بشه دست روت بلند نمیکنه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان خیلی خوب شده ؟چه مدت طول کشید ؟اخه شوهر من دوساله با این که محبتم میکنه ولی میفهمم محبتاش دروغه

اره. تقریبا نه ساله بچه نداریم مشکل اساسی ما نداشتن بچه اس بعدشم نقطه ضعف نشون شوهرت نده 

الهی انشالله از دهنش بیوفته البته فک کنم باید معجزه شه . ارزومه که شوهرم فوش نده نه به من نه به کسی ...

نه فقط فحش

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
حالا از دوست داشتنش مطمئنی ؟ من اگه برگردم به دوران عقد باهاش عروسی نمیکنم چون وقتی دوسم نداشته باشه ...

نه والا ..اصلا مطمعن نیستم.....خیلی اذبت شدم..

خودمم الان پشیمونم میگم تا اخر عمر اینجوری عذابم بده چی میمونه ازم ..از طرفیم دوسش دارم لعنتیو

حواسم پرته حواسیه كه  حواسش بهم  نیست میشه برای رفع مشكلم ی صلوات مهمونم كنی😊
نه والا ..اصلا مطمعن نیستم.....خیلی اذبت شدم.. خودمم الان پشیمونم میگم تا اخر عمر اینجوری عذابم ...

اگه مطمئن نیستی پس اول مطمئن شو بعد عروسی کن باهاش خیلی سخته با مردی باشی که دوستت نداره