دوستان من ۱۹سالمه میخام فقط یکم درد و دل کنم .خیلی فکرم درگیره ینی دو ساله که فکرم درگیره اینه که چرا شوهرم منو دوست نداره چرا .من دوسش دارم خیلی ولی هرچی فکر میکنم از اول زندگی تا الان منو دوست نداشته.ینی ممکنه هیچوقت دوسم نداشته باشه ؟خیلی ازین میترسم .گاهی اوقات ازش بدم میاد ی مدت کلا ازش بدم میومد و اون همش بهم زنگ میزد من بهش بی محلی میکردم ولی طاقت نیاوردم و هرچی فکر میکنم میبینم با تمام بدی هاش منه احمق دوسش دارم اخرش همیشه اینه .ولی حالا اون بهم زنگ که میزنه میگه خستم خابم میاد خیلیم باهاش مهربونم فوش میده با خوبی باهاش حرف میزنم میگه خستم میگم باشه عزیزم فردا حرف میزنیم باز فرداش میگه هستم .همش شبا گریه میکنم نمیدونم شایدم چون بیکارم اینجوری شدم چون به خاطر کرونا همش تو خونه ام و منتظر زنگ اون .ولی بازم دوسش دارم و قشنگ حس میکنم که اون منو دوست نداره اگه هیچوقت دوسم نداشته باشه من چیکار کنم؟😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.