2777
2789
عنوان

فک کنم بخاطر کروناست

295 بازدید | 21 پست

دوستان من ۱۹سالمه میخام فقط یکم درد و دل کنم .خیلی فکرم درگیره ینی دو ساله که فکرم درگیره اینه که چرا شوهرم منو دوست نداره چرا .من دوسش دارم خیلی ولی هرچی فکر میکنم از اول زندگی تا الان منو دوست نداشته.ینی ممکنه هیچوقت دوسم نداشته باشه ؟خیلی ازین میترسم .گاهی اوقات ازش بدم میاد ی مدت کلا ازش بدم میومد و اون همش بهم زنگ میزد من بهش بی محلی میکردم ولی طاقت نیاوردم و هرچی فکر میکنم میبینم با تمام بدی هاش منه احمق دوسش دارم اخرش همیشه اینه .ولی حالا اون بهم زنگ که میزنه میگه خستم خابم میاد خیلیم باهاش مهربونم فوش میده با خوبی باهاش حرف میزنم میگه خستم میگم باشه عزیزم فردا حرف میزنیم باز فرداش میگه هستم .همش شبا گریه میکنم نمیدونم شایدم چون بیکارم اینجوری شدم چون به خاطر کرونا همش تو خونه ام و منتظر زنگ اون .ولی بازم دوسش دارم و قشنگ حس میکنم که اون منو دوست نداره اگه هیچوقت دوسم نداشته باشه من چیکار کنم؟😭

اخ لعنتی مث شوهر منه..دقیقا حال الان تو رو دارم روزی هزار بار بازدیدشو چک میکنم😭😭😭😭😭

حواسم پرته حواسیه كه  حواسش بهم  نیست میشه برای رفع مشكلم ی صلوات مهمونم كنی😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اينجوريم

همين الان الكى هى دعوا راه انداخت و هرچى لايق ابجيا و مادرش بود رو بهم نسبت داد مرتيكه ى گوزوى عنتر

خاك تو سره من كه با اين اوصاف بهش وابسته م 

سگ برينه تو سر خودش و خانواده ى كثافتش

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
منم اينجوريم همين الان الكى هى دعوا راه انداخت و هرچى لايق ابجيا و مادرش بود رو بهم نسبت داد مرتيكه ...

خخخخ نه شوهر من خانوادش خوبن فقط خودش منو دوس نداره 😭ولی مامانش میگه تو رو خیلی دوس داره هم مامانش هم باباش

اخ لعنتی مث شوهر منه..دقیقا حال الان تو رو دارم روزی هزار بار بازدیدشو چک میکنم😭😭😭😭😭

اخ بمیرممممم شوهر تو ام پیشت نیست؟لعنتی باهام قهرم که میکنه اصلن آنلاین نمیشه 😭

خخخخ نه شوهر من خانوادش خوبن فقط خودش منو دوس نداره 😭ولی مامانش میگه تو رو خیلی دوس داره هم مامانش ...

بازم خوشبحالت از من جلوترى

مال ما كه فقط الكى دعوا راه ميندازه و دهن نجسشو باز ميكنه چرت و پرت بارم ميكنه

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
بازم خوشبحالت از من جلوترى مال ما كه فقط الكى دعوا راه ميندازه و دهن نجسشو باز ميكنه چرت و پرت بارم ...

چی میگی بابا حالا من که هنوز با مامان باباش زندگی نکردم ولی مال منم کوه توعه هرچی میشه فوشای زشت میده 😱

اخ بمیرممممم شوهر تو ام پیشت نیست؟لعنتی باهام قهرم که میکنه اصلن آنلاین نمیشه 😭

عقدیم...عید قراربود عروسی کنیم کر و نای لعنتی باعث شد بهم بخوره...

حواسم پرته حواسیه كه  حواسش بهم  نیست میشه برای رفع مشكلم ی صلوات مهمونم كنی😊
همش میگفت خسته ام بی محلی میکرد بهونه های الکی. البته احساس کردم حرفای خانوادش درمورد من این تاثیرو ...

الان خیلی خوب شده ؟چه مدت طول کشید ؟اخه شوهر من دوساله با این که محبتم میکنه ولی میفهمم محبتاش دروغه

چی میگی بابا حالا من که هنوز با مامان باباش زندگی نکردم ولی مال منم کوه توعه هرچی میشه فوشای زشت مید ...

حالم از بددهنى بهم ميخوره اينم دهنش كثيفشو هربار باز ميكنه گوه خورى ميكنه

ببخش ادبياتم بده چون همين الان دعوا كرديم