آلما۱۳۶۸ مدیر عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 1951 عنوان بچها دیدین ریحانه پارسا با کی ازدواج کرده؟؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 35 پست کوشکی همین پسر کچله که توی فیلم دل بازی کرده تو رو خدا دوستان تو این روزا آب رو کمتر مصرف کنیم به فکر بحران کم آبی هم باشیم هرموقع دستاتون رو میشورید شیر آب رو ببندید 1398/12/23 | 19:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_النازم عضویت: 1398/03/18 تعداد پست: 9247 عکسشم رفت گوگل تازه😔😔 😐😐😂 تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .
آلما۱۳۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 1951 بسه ناموسن😑 یعنی شماها اصلا تاپیکا رو چک نمیکنید که ببینید قبل خودتون دویست نفر همین تاپیکو زدن؟!! ... نه من ندیدم😁😁😁 تو رو خدا دوستان تو این روزا آب رو کمتر مصرف کنیم به فکر بحران کم آبی هم باشیم هرموقع دستاتون رو میشورید شیر آب رو ببندید
آلما۱۳۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 1951 فهمیدیم به خدا فهمیدیم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو رو خدا دوستان تو این روزا آب رو کمتر مصرف کنیم به فکر بحران کم آبی هم باشیم هرموقع دستاتون رو میشورید شیر آب رو ببندید
mamanamirhosein عضویت: 1396/07/05 تعداد پست: 11087 واقعا ببخشید من فک کردم اولین نفرم دارم تاپیکشو میزنم🤣🤣🤣🤣 نه عزیزم شتید هزارمی باشی
آلما۱۳۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 1951 عه من نميدونم كين اصلا عاقا ب منم بگيد تو رو خودا😥😥😭😢😢 ریحانه پارسا همین دختره که تو سریال پدر بازی کرده بود تو رو خدا دوستان تو این روزا آب رو کمتر مصرف کنیم به فکر بحران کم آبی هم باشیم هرموقع دستاتون رو میشورید شیر آب رو ببندید
اردی۷۱بهشت عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 6785 خب اونا بعد از مدتی از هم جدا میشنریحانه جان خودش میدونه داره چیکار میکنه😅ماها خوب دقت میکنیم(مثللللا)..چون میگیم یه عممممر میخوایم زندگی کنیم...ولیییییی اونا نه .میگن یکم با این یکم با اون😀 لایک نکنید لطفا...ریپلای فقط خدایا شکرت
اردی۷۱بهشت عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 6785 دارن باهم تئاتر بازی میکنن ازدواج نکردن 😳😦 لایک نکنید لطفا...ریپلای فقط خدایا شکرت
adventurergirl عضویت: 1396/05/29 تعداد پست: 5661 بسه ناموسن😑 یعنی شماها اصلا تاپیکا رو چک نمیکنید که ببینید قبل خودتون دویست نفر همین تاپیکو زدن؟!! ... خب شماها هم خدایی دیگه خیلی توی نی نی سایت پلاسین من همین الان اومدم اینم اولین تاپیکی بود که در این رابطه دیدم
sogand75 عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 5280 نه جفتشون تو پیجاشون گذاشتن خب اینا که ۱۸ سال تفاوت سنی دارن ینی ریحانه شده زن دوم یه مرد ۴۰ ساله!!!!وای خدایا ❤️خدایا من ایمان دارم به اینکه هرکه دلش هوایی تو شود تو هوایش را داری❤️
آلما۱۳۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 1951 کوشکی ازدواج دومشه نه؟؟ نمیدونم تو رو خدا دوستان تو این روزا آب رو کمتر مصرف کنیم به فکر بحران کم آبی هم باشیم هرموقع دستاتون رو میشورید شیر آب رو ببندید
sogand75 عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 5280 کوشکی ازدواج دومشه نه؟؟ اره یه پسر هم داره ❤️خدایا من ایمان دارم به اینکه هرکه دلش هوایی تو شود تو هوایش را داری❤️
آلما۱۳۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 1951 خب شماها هم خدایی دیگه خیلی توی نی نی سایت پلاسین من همین الان اومدم اینم اولین تاپیکی بود که ... ایول فدات تو رو خدا دوستان تو این روزا آب رو کمتر مصرف کنیم به فکر بحران کم آبی هم باشیم هرموقع دستاتون رو میشورید شیر آب رو ببندید