2777
2789
عنوان

گرفتگي بيني موقع خواب

562 بازدید | 6 پست

بچه ها حدود دو هفته پيش بيني م ضربه خورد

اول يكم ورم كرد و بعد برگشت به حالت عادي 

از اون شب دراز ميكشم حالت گرفتگي شديد پيدا ميكنه

نميذاره بخوابم

چند شب قطره نفازولين زدم

انگار ديگه عادت كردم بهش

تا ميزنم حالم خوب ميشه

ولي شنيدم ضرر داره

ب نظرتون چكار كنم كه اين حالتم برطرف بشه

یه تیکه از قلبمو وجودمو با خودت بردی مامان💔

شاید انحراف بینی باشه ها 

برید پیش دکتر 

من عموم داشت رفت عمل کرد

patrickcormac سابق هستم که به لطف آدم های بی جنبه تعلیق شدم . مرد هستم Uphold the principles our order Never share your secret Do so til death .... I am shay patrick cormac Templar of Colonial of the American Rite MAY THE FATHER OF UNDERSTANDING GUIDE US ALL
شاید انحراف بینی باشه ها  برید پیش دکتر  من عموم داشت رفت عمل کرد

واي آره

خودمم شك كردم

بديختانه تو اين وضعيت نميشه جايي دكتر رفت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واي آره خودمم شك كردم بديختانه تو اين وضعيت نميشه جايي دكتر رفت.

اون موقع باید تا درست شدن اوضاع همون کارای قبلیتون رو انجام بدید بعدش هم دکتر برید 

عموم می گفت وقتی صاف می خوابه یا برعکس (شکمش) راه تر نفس می کشید

patrickcormac سابق هستم که به لطف آدم های بی جنبه تعلیق شدم . مرد هستم Uphold the principles our order Never share your secret Do so til death .... I am shay patrick cormac Templar of Colonial of the American Rite MAY THE FATHER OF UNDERSTANDING GUIDE US ALL
اون موقع باید تا درست شدن اوضاع همون کارای قبلیتون رو انجام بدید بعدش هم دکتر برید  عموم می گف ...

منم دقيقاً همينطوري ام😓

منم دقيقاً همينطوري ام😓

پس احتمالا انحراف بینی هست 

نگه دارید برا بعد کرونا . تا اون موقع روش های قبلیتون رو اجرا کنید 

چون دوره نقاهت مزخرفی داره 

نباید به دماغ یه مدت فشار بیاد . الانم که نمی شه چون ماسک میزنیم