2777
2789
عنوان

خانوماخانوما

171 بازدید | 14 پست

من تمام بدنم دردمیکنه احساس  کوفتگی دارم.بخدامیترسم برم دکترزبونم لال ک ر ونا نباش😢😥

❤خدایاشکرت❤خدایاهمه مریضاروشفابده...هوای ماروهم داشته باش..نوکرتم

سلام

مطلب زیر را برایم ارسال و توجه به آنرا حائز اهمیت شمرده اند

👇👇

مهم                        مهم  

ویروس کرونا قبل از اینکه به ریه برسد و شروع به فعالیت کند به مدت تقریبی ۴ روز در گلو میماند و ایجاد سرفه و گلودرد میکند....

در چنین حالتی به محض شروع سرفه یا گلودرد اگر اب زیاد نوشیده و بُخور داده شود و همچنین غرغره با کمی نمک و سرکه انجام شود میتوان از ورود این ویروس به ریه جلوگیری کرد و ویروس را از بین برد .

این موضوع را نشر دهید شاید جان کسی نجات پیدا کند...

توجه کنید که آب نمک برای غرغره کردن نباید زیاد شور باشد بلکه به شوری اشک چشم کفایت می کند.

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         
سلام مطلب زیر را برایم ارسال و توجه به آنرا حائز اهمیت شمرده اند 👇👇 مهم       ...

سرفه ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بیخیال بشین خونت استراحت کن فکر و خیال نکن.... خوب میشی کرونا داشتی حالت این نبود الان

💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار می‌شود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐  🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝  اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️
سرفه ندارم

ازهمه میان تست کرونامیگیرن 

بینیت روبگیربه مدت 15ثانیه اگه به سرفه افتادی به کرونامشکوکی

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         
ازهمه میان تست کرونامیگیرن  بینیت روبگیربه مدت 15ثانیه اگه به سرفه افتادی به کرونامشکوکی

کی میاد؟!

عزیزم بیخیال بشین خونت استراحت کن فکر و خیال نکن.... خوب میشی کرونا داشتی حالت این نبود الان

ابجی من ۲۰روزه اصن ازدر خونه هم بیرون نرفتم.همش توهم کرونادارم.

ابجی من ۲۰روزه اصن ازدر خونه هم بیرون نرفتم.همش توهم کرونادارم.

منم مث خودتم من ک انقد توهمش رو زدم تنگی نفسم گرفتم ولی هیچی نی... زیاد خونه موندی بدنت کوفته شده ورزش کن تو حیاط یا بالکن یا دم پنجره برو نور افتاب بهت بخوره... 

💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار می‌شود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐  🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝  اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️
منم مث خودتم من ک انقد توهمش رو زدم تنگی نفسم گرفتم ولی هیچی نی... زیاد خونه موندی بدنت کوفته شده ور ...

بخداخسته شدیم بچم فقط گریه میکنه ازبس خونه مونده.منم توخونه دپرسم فقط،کسلم .خداب دادمابرسه

بخداخسته شدیم بچم فقط گریه میکنه ازبس خونه مونده.منم توخونه دپرسم فقط،کسلم .خداب دادمابرسه

افسرده میشی ک اینطوری اخر شب یا صب زود با دستکش و ماسک با بچت و شوهرت ی کم برو پیاده روی تو پارک ک خلوتم هست

افسرده میشی ک اینطوری اخر شب یا صب زود با دستکش و ماسک با بچت و شوهرت ی کم برو پیاده روی تو پارک ک خ ...

دیگ شدم بخدا،میگم شوهرم ک بیرون میره یوقت کرونارونیاره ب ماتحویل نده.بهداشتم رعایت میکنه.ولی من بازمیترسم

دیگ شدم بخدا،میگم شوهرم ک بیرون میره یوقت کرونارونیاره ب ماتحویل نده.بهداشتم رعایت میکنه.ولی من بازم ...

نترس بابا مراقب باش نگرانم نباش ن ب تو ن ب اونایی ک از بازار در نمیان... 

نترس بابا مراقب باش نگرانم نباش ن ب تو ن ب اونایی ک از بازار در نمیان... 

خدایی چ جراتی دارن بابا