2777
2789
عنوان

بنظرتون بهش پیام بدم یا نه ؟

443 بازدید | 18 پست

سلام

دوستان کممممممک!

من بیست و چهار سالمه  یه مدت پیش یه خاستگار برام اومد که ده سال اختلاف سنی داشتیم  پسر خوبی بود خانواده خوبی هم بودن ولی من بخاطر اختلاف سنی گفتم نه

بعد یه مدت باز اومدن یعنی دست بردار نبودن دیگه مادرم راضیم کرد گفت پسر خوبیه معتاد نیست پاکه کار و خونه هم که داره  بزار بیان حداقل یه ماه پیش باز پیداشون شد 

اومدن با هم صحبت کردیم بار اول که حرف زدیم ازش خوشم نیومد به دلم ننشست داداشمم راضی نبود مامانم راضیش کرد  باز مادرم باهام صبحت کرد گفتم خوب باز یه بار دیگه باید حرف بزنیم بار دوم نظرم بهش جلب شد پسره گفت شما مورد تاییدمن هستید اجازه هست بریم آزمایش گفتم باشه رفتیم جوابش هم خوب بود 

ولی من حس خوبی نداشتم  باهاشم سرد برخورد کردم ولی اون مشتاق بود  ولی کم کم داشتم بهش علاقمند میشدم 

هفته پیش اومدن بله برون ولی من وقتی پسره حرف میزد حسم خوب نبود تو مراسم  از گل و شیرینی که آورده بودن حتی خوشم نیومد وقتی هم شمارش داد میخواستم ذخیره کنم داشت حالم بد میشد 

صبح بله برون مادرش زنگ زد گفت پسرم منصرف شده مادرم گفت الان میگین کارتون زشت بود گفت حلال کنید هممون دخترتون دوس داشتیم به اصرار خودم پسرم اومده بود 

با این که دوستش نداشتم و محل پسره نمیزاشتم الان خیلی ناراحتم حالم خیلی بده از هفته قبل  همش کارم شده گریه و زاری  الان دارم فکر میکنم اشتباه کردم پسر خوبی بود ولی نمیدونم چم شده بود، حالا دلم میخواد بهش پیام بدم دلم میخواد برگرده ولی میترسم آبروریزی بشه

بنظرتون این کار کنم یا نه؟چطور دلم آروم کنم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم این کارو نکن. خو ت رو کوچیک میکنی

حستم عوض نشده این حال الانت به خاطر اینه که حس پس زده شدن داری. دخترا با اینکه یکی نخوادشون راحت کنار نمیان حتی وقتی خودشون طرف رو نمیخوان

کاریه که شده فراموشش کن

خواهرم خواستگار داشت اصلا روحیه اش به خواهرم نمی خورد خواهرم میخواست رد کنه مامانم نمی گذاشت. آخرش پسر خودش رد کرد خواهرم واقعا ناراحت شد که چرا از اول مامانم نگذاشته رد کنه.

اگ حس میکنی میتونی باهاش بسازیو ازش خوشت اومده برو بهش بگو .. حداقل فردا عذاب وجدان نگیری ک کاری برای بدست اوردنش نکردی .. تلاش کن .. ی زنگ زدن میتونه باعث بشه ی عمر خوشبخت بشی .. 

وقتی زده زیر همه چی خیلی بی مسئولیت رفتار کرده ...ثبات شخصیت نداره،عزت نفس داشته باش و احساسی برخورد نکن،صبرداشته باش اگه قسمتت باشه برمیگرده ،غرورتو نشکن وگرنه تا آخر عمر باید اینطور باهاش رفتار کنی