2777
2789
من موهام ریزش دارن و سفید زدن به بوی تند حساسم رنگ موی گیاهی هست که مظرر نباشه برای مو و بو نداشته ب ...

کلا رنگ ضرر داره برای مو اما اگه مجبور شدی رنگ بزنی رنگ بدون آمونیاک بخر

و برای ریزش موهات اول باید آزمایش بدی که کمبود ویتامین کمخونی و تیرویید و عفونت داخلی خدای نکرده نداشته باشی بعدش هم یه سری نکات باید رعایت کنی که واقعا عالی میشه موهات من به موهام که میرسم شده مث ابریشم کیف میکنم وقتی بازی میکنم با موهام😍

همتون روغن آرگان رو تهیه کنید از پیج oilzima سای هم داره اما اشتباه برداشت نکنید فقط پیشنهاد دادم و باور کنید سودی نداره برام و گلاب خالص و یه اسپری کوچیک تهیه کنید با اینا میشه یه محلول درست کنی که موهات ابریشمی میشه🥰😍🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شب قبل خواب داخل یه اسپری یکم گلاب بریز و یک قطره روغن آرگان بریز اگه موهات بلنده دو قطره بریز اما خیلی نریز که موهات چرب نشه

قبلش هم موهاتو باز کن و هی تاب بده تا هوا بره بین موهات یکم کف سرتو هم ماساژ بده این یه مورد عالیه خون توی سرت پخش میشه و برای رویش مجدد و رشد موها حتما انجام بده

بعد از ماساژ کف سرت این محلولی که گفتم رو به موهات اسپری کن سعی کن به کف سرت نخوره و فقط در حد مرطوب کردن اسپری کن و موهاتو آروم آروم از پایین شروع کن به شونه کردن تا به بالا برسی بعد اینکه کار شونه کردن تموم شد اگه موهات خشکه حتما چند قطره به کف دستات بزن و بمال بهم و بعد ساقه موهات و علی الخصوص نوک موهاتو روغن بزن و با شونه دندونه درشت آروم شونه کن تا خوب پخش بشه 

ادامه تایپیک بعد

بعد شونه کردن  کمی با موهات بازی کن و بعد موهاتو بباف و با کش ببند و روش جوراب بپوشون ترجیحا پارازین باشه شاید مسخره باشه اما فقط یه شب امتحان کنی خودت از نتیجه کیف میکنی

بعد اینکه موهاتو با جوراب پوشوندی با کش جاشو محکم کن اما خیلی محکم نبند که موهات از وسط بشکنه و موخوره بگیره

صبح که بیدار بشی و موهاتو باز کنی میبینی واقعا مث ابریشم شده

بعد شونه کردن  کمی با موهات بازی کن و بعد موهاتو بباف و با کش ببند و روش جوراب بپوشون ترجیحا پا ...

البته صبح که بیدار شدی یکم هم با موهات بازی کن و شونه کن موهاتو تا موهات یکم نفس بکشه

من موهام خیلی کم شده کف سرم دیده میشه.خیلی هم ضعیف شده تار موهام نازک شده.درد میگیره.چیکار کنم   ...

سلام عزیزم

دقیقا مث خودم من اینجور بودم موهام عالی شد حالا

اول ازمایش بده حتما که اگه مشکل درونی داری حلش کنی

دوم شونه یا برس چوبی داشته باش همیشه و قبل خواب هم ماساژ سر  انجام بده حتما 

طبع سرت رو باید ببینی که چیه سرد یا گرم؟ که روغن مناسب سرت رو پیدا کنی تا ریزش موهات کنترل بشه

موهات چربه یا خشک ؟

درد میگیره چون ضعیف شده به هیچ وجه با کش موهاتو محکم نبند سعی کن موهاتو آزاد بذاری

جواب سوال رو بده که بتونم بیشتر کمکت کنم.

بعد شونه کردن  کمی با موهات بازی کن و بعد موهاتو بباف و با کش ببند و روش جوراب بپوشون ترجیحا پا ...

این رو نفهمیدم عزیزم یعنی که موها رو بذارین داخل جوراب؟! 

من موهام موخوره داره و انتهایش خشک هستش 

دست گذاشتم کف سرم ولی بعد از مدت 4،5 ثانیه گرم شد نفهمیدم چیه طبعم؟! 

برای موخوره چیکار کمک عزیزم اصلا رشد نمیکنه تا وسط کمرم اومده ولی دیگه رشدش توقف شده برای موخوره هم تو آفتاب با قیچی دونه دونه میگیرم چون یبار کوتاه کردم پشیمون شدم ☹️

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

این رو نفهمیدم عزیزم یعنی که موها رو بذارین داخل جوراب؟!  من موهام موخوره داره و انتهایش خشک ه ...

دقیقا باید بذارید داخل جوراب برای اینکه الکتریسیته نشه برا موهات

برای موخوره هم درمان نداره حتما باید کوتاهش کنی مگه اینکه خودت هر هفته موخوره هاشو بزنی برای ساقه موهات قبل اینکه بری حموم ۴ ساعت موهاتو با روغن زیتون چرب کن به نظر خودم روغن زیتون آبرسان عالی برای ساقه مو هست نرم نرم میشه موهات برای حموم کردن هم شامپو سعی کن free sulfate  باشه یا کم سولفات داشته باشه

برای فهمیدن طبع سرت هم باید دکتر طب سنتی بری اگه خودت نتونستی تشخیص بدی

بهم درخواست دوستی بده تا توی پیام ها شاید بتونم کمکت کنم برا تشخیص طبع

دقیقا باید بذارید داخل جوراب برای اینکه الکتریسیته نشه برا موهات برای موخوره هم درمان نداره حتما با ...

بله ممنون عزیزم حتما از امروز انجام میدم راهکار هاتون رو 

خوندم کله پاپیک تون رو چه اون یکی چه این عزیزم 

شامپو هم فاقد سولفات میزنم عزیزم خیلی بهتر شده و سعی میکنم نشسته حموم کنم ☺️

بله الان درخواست میدم ❤️😘

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

اول ببین طبع سرت گرمه یا سرد اگه طبع سرت گرم باشه ریزش موها معمولا از وسط سر شروع میشه و رشد موها ز ...

سلام عزیزم من طبع سرم و بدنم گرمه. کلا عاشق گرمیجات هستم. ریزش موی شدید دارم. واسه من چ پیشنهادی داری هرکاری بگی انجام میدم. همسرم خیلی پرموئه و من کچلم در مقابلش. خیلی اعتماد به نفسم اومده پایین