2777
2789
عنوان

جواب آزمایش غربالگری.میشه بیاید!!

100 بازدید | 12 پست

دکتر دید گفت مشکلی نیست. آزمایش غربالگری دوم رو نوشت.این بچه دوممه،دخترم مشکلی نداره خداروشکر،چون آزمایش بچه اولم رو با این یکی مقایسه میکنم اعدادشون خیلی با هم فرق داره، استرس گرفتم. شما این آزمایش رو ببینید.نظرتون چیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب آزمایش روزی ک دادی مهمه مثلا جواب آزمایش تو هفته ۱۱ بدی فرق داره با هفته ۱۲ بعدم یه رنج داره عدد باید بین اون باشه نمیدونم چرا بعضیا همیشه استرس الکی دارین بابا طرف متخصص بهت میگه خوبه اومدی نظر مارو میخای؟

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
من بچه اولم همه چی خوب بود باز دکتر دومی رو نوشت. بستگی به خود دکتر داره

عزیزم استرس الکی نداشته باش اگه خدایی نکرده مشکلی بود دکتر بهت میگفت باهات تعارف نداره ک. سهل انگاری ام نمیکنن.  اونوقت غربالگری دومم دقیقا مثل اولیه؟سونوشکمی و ازمایش خون؟

خوب آزمایش روزی ک دادی مهمه مثلا جواب آزمایش تو هفته ۱۱ بدی فرق داره با هفته ۱۲ بعدم یه رنج داره عدد ...

عزیزم شما اگه نظری نداری یا سرت نمیشه بهتره نظر ندی، یا زخم زبون نزنی