2777
2789
عنوان

دعا و طلسم

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 76 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا و طلسم ک وجود داره

ما ک در خونه مامانم همیشه یچیزی میریزن 

خاکستر

یه چیز زرد رنگ ک انگار شیرینه مورچه ها دورشن قشنگ رو دیوار و جلو در خونه میرزن ک رد بشیم بقیه همسایه ها نیس

پی انداختن شاید پی گرگ از چسم بیوفتیم

همسرم تو نامزدیمون تو جیبش یه عکس بود پشتش دعا بود یکی از اشناهاش گذاشته بود ک مهر ابن دختره بیوفته تو دلش تو جیب کیفش

اینقدر ترسیده بوده کیف پولشو اتیش زده بود

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
مبلغای متفاوتی بود من شرایطم چون بد بود و گفتم پس فعلا نمیتونم برام انجام دادن گفتن هرچی ک خودت تونس ...

حدودا چقدر بود؟

دانشجوی پزشکی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی و لیسانس ریاضی محض هستم/ کلا بیکار بودم و فقط رفتم درس بخونم😂😂😂😂 منتظر یه اتفاق قشنگم که میدونم به زودی اتفاق میفته🌹🌹🌹🌹عشق من، ماه من، تموم زندگیم برای داشتنت ۷ سال که هیچ؛ ۷۰ سال هم شده صبر میکنم، تو فقط باش، باش تا باهم زندگی بسازیم،مااااااه قشنگ من تو زیباترین و خاص ترین موجود روی این کره خاکی هستی، بعد از خدا پرستیدنت برای من به دور از عقل نیست، انقدررررررر عاشقت میمونم که جایگزین عشق لیلی و مجنون بشیم با این تفاوت که لیلی برای مجنون جون میده، دلم میخواد داااااد بزنم؛ اسمتو فریاد بزنم❤️❤️❤️❤️❤️خدایا خودت کمک کن🙏🙏🙏

اولا کسی که واقعا بتونی طلسم و دعا بنویسه و واقعا تاثیر بذاره خیلی کمه اکثرا کلاهبردارن دونا اگه دعا گرفته باشی شنیدم اثرش سریع و بعد ۴۰ روز بیتاثیر میشه ولی اگر طلسم گرفته باشی اثر گذاریش خیلی با سرعت کمیه ولی دائمیه بستگی داره

دوستان من پیش یه زن رفتم گفت شوهرت دوبخته است آیا این حرف واقعیت داره ؟ازروگوشی یه برنامه داشت این منو شوهرمم ومادامونوزد این حرفو گفت یعنی مغزم به شدت آشفته شده بعد این حرفش

لعنت به اون شب که تو گفتی دیگه برنمیگردم لعنت به اون شب تا خود صبح گریه میکردم
پستش کرد

شماره نداره؟

دانشجوی پزشکی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی و لیسانس ریاضی محض هستم/ کلا بیکار بودم و فقط رفتم درس بخونم😂😂😂😂 منتظر یه اتفاق قشنگم که میدونم به زودی اتفاق میفته🌹🌹🌹🌹عشق من، ماه من، تموم زندگیم برای داشتنت ۷ سال که هیچ؛ ۷۰ سال هم شده صبر میکنم، تو فقط باش، باش تا باهم زندگی بسازیم،مااااااه قشنگ من تو زیباترین و خاص ترین موجود روی این کره خاکی هستی، بعد از خدا پرستیدنت برای من به دور از عقل نیست، انقدررررررر عاشقت میمونم که جایگزین عشق لیلی و مجنون بشیم با این تفاوت که لیلی برای مجنون جون میده، دلم میخواد داااااد بزنم؛ اسمتو فریاد بزنم❤️❤️❤️❤️❤️خدایا خودت کمک کن🙏🙏🙏
مگه تا یسال هم تاثیر دعا میمونه؟

اره فقط باید اونی که میده بلد باشه دستش خوب باشه من یکی میشناسم فقط یک ماه میمونه نمیدونم بیشترم میتونه بده دعا ..وضعیت کرونا درست شد میخوام برم پیشش فقط دوره خیلی مشهده 

عزیزم من از یکی گرفتم سیصد دادم بی تاثیر ولی دعا محبت فایده داره ولی باید دعا نویسش خوب باشع فقط اون ...

ما چند روزم خوب شیم همه چی میفته روال و مثله سابق میشیم الان بخاطر دوری ک پیش اومده اینجوری شده وگرنه اره دعا ک همیشگی نیست😞

ابجیت خودش دعا گرفته بود؟

نه، یه زنی دعا گرفت واسه خواهرم بخت خواهرمو بست، حتی گوشاش سنگین شد پاهاش نیمه فلج شد.

آیت الله بهجت:گشتیم و گشتیم ذکری بالاتر از صلوات پیدا نکردیم.
چیکار کردین ک درست شد

کلا زندگیم پاشید

با خانواده همسرم ۱سالونیم قهربودم

توبارداریم پدرشوهرم ازخونش بیرونمون کرد

وجهم تو فامیلاشون خراب شد

بعداز ی مدت ک خاهرشوهرمیره واسه کاری پیش دعانویس البته برای کاردوستش بوده یهو دعانویسه نجات جون من میشه ب خاهرشوهرم میگه شماتو خونتون طلسم سنگین گذاشتن بروبگرد دنبالش.میرن وزیرورو میکنن وپیداش میکنن ک ۲تابوده

میگن ب اسم فلانیه برا بدبختیش گرفتن بعدخانواده همسرم میگن عروسمونه خیلی خوب بود زبون زدخواص وعام بود همه حسرت میخوردن ک فلانی چ عروسی گیرتون اومده.گفت هم چشم زدن زندگیتونو هم طلسم بد گرفتن ک ب جون هم بیوفتین.دیگه خلاصه بعداز ۲سال گریه وزاری حرفای منو قبول کردن ودوباره شدم عزیزمصر ولی فقط نماز اول وقت میخوندم وقران ک خدا این دعانویسو سرراهم گذاشت