2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 49 پست

منم دقیقا یه مدت پیش افسردگی گرفتم.ولی توکل کردم بخدا.الان ۲هفتس همش سرفه میکنم دکترم رفتم میگن سرما خوردگیه.با دارو هم اوکی نشدم.و هنوز سرفه میکنم.هرجی بهش فکر میکردم بیشتر علایم کرونا داشتم 🤣🤣🤣🤣🤣

منم بدتر از شمام بخاطر ترسم شیرم خشک شد نگران بچه هامم خدا خودش رحم کنه

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نترسید فقط ازخونه بیرون نرین نکات بهداشتی رورعاعت کنید سیستم ایمنی بدنتون و قوی کنید تقویت کنید 

برای سلامتی مادرم صلوات ❤مـادران پاکنـد، همچـون یـاسهاگـوهـرانـی ، بهتـر از المـاسهاقلبشان دشتی ز مهـر و عاطفهروحشان لبریز از، احسـاسـها.
منم دقیقا یه مدت پیش افسردگی گرفتم.ولی توکل کردم بخدا.الان ۲هفتس همش سرفه میکنم دکترم رفتم میگن سرما ...

منم دوهفتس سرفه دارم اصلا خوب نمیشم 

حتی سی تی اسکن رفتم چیزیم نبود 

دکتر گفت از وایتکسه 

به امید روزی که تو سه کلمه خلاصه شم   "کثاافت میلیاردر شده "    

همین الان داشتم کلیپی میدیدم که میگفت خیلی چیزها واقعیت دارن ولی ما نباید خیلی انرژی بفرستیم و صدا شون کنیم تا متوجه ما بشن و به سمتمون بیان   به جاش شب و روز به این فکر کن که داره ریشه کن میشه داره کم میشه داره ضعیف میشه     فکر کن من سالم سلامتی من ماندگاره             

مپندار ؛ ای در خزان کشته جو      که گندم ستانی به وقت درو
اینو رد کردن 

کی ردکرده حتما پزشکا..من زنداداشم همیشه مصرف میکنه خداروشکر هیچ وقت سرمانمیخورن منم امتحان کردم خیلی بهترازداروهای شیمیایی هست 

برای سلامتی مادرم صلوات ❤مـادران پاکنـد، همچـون یـاسهاگـوهـرانـی ، بهتـر از المـاسهاقلبشان دشتی ز مهـر و عاطفهروحشان لبریز از، احسـاسـها.
منم دوهفتس سرفه دارم اصلا خوب نمیشم  حتی سی تی اسکن رفتم چیزیم نبود  دکتر گفت از وایتکسه ...

چهار تخمه بخور    عناب بپز و بخور    نرم میکنه ضد سرفه هم هست 

مپندار ؛ ای در خزان کشته جو      که گندم ستانی به وقت درو