2777
2789

پسرم 9ماهشه ، الان سه هفتس که فقط دوبار بردمش بیرون به خاطر وضعیت این بیماری لعنتی

همش تو خونه ایم، همسرمم همش سر کاره ، حوصلش سر میره، کلی اسباب بازی داره ولی دیگه انگار دوسشون نداره ، همش تلوزیون نگاه میکنه، این منو خیلی نگران میکنه، تو این وضعیت چیکار کنم به نظرتون

دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من تلویزیون‌گذاشتم اتاق خواب خودم هر روز یه میزان مشخصی میزارم دخترم نگاه کنه،۱۵ ماهشه

خونه ما همیشه تلوزیون روشنه 

خودت باهاش بازی کن اگر تلویزیون روشن نکنی که نگاه نمیکنه سرگرمش کن

خیلی باهاش بازی میکنم

میذارمش تو روروک ،گاهی هم تو کالسکه

همسرم دیگه رفته براش ماشین خریده یه تایمی هم میذارمش تو ماشین یکم که بازی میکنه خسته میشه

تو سه چرخش هم نهایتش نیم ساعت بمونه 

موندم چیکار کنم،همچین که میرم تو اشپزخونه جیغ میزنه نرو

نذار ببینه همین چند روز پیش متن خونده بودم تلویزیون دیدن بچه ها باعث مرگ نورون های عصبی میشه بخصوص زیر 2 سال 

ما خودمون فقط غروب 2 ساعت تلویزیون روشنه و بقیه روز خاموشه 

اصلا نذار بچه از الان بد عادت بشه 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊

خوش به حالتون 

من خودم عادت دارم تی وی روشن باشه 

حوصله م سر میره

البته دخترم نگاه نمیکنه برا خودش بازی میکنه فقط موقع پیام بازرگانی سریع میاد چشم برنمیداره از تی وی

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی