دیشب خواب دیدم که سفره دعوتم بعد سفره که اذان ظهر بود رفتیم تو حیاط میخواستن ناهار نذری بدن غذا هم برنج و مرغ و ماهی بود من بک مقدار بذنج ریختم تو خواب خیلی دوست داشتم ماهیو بردارم اما چون باهام فاصله داشت یکم مقدار مرغ برداشتم و با برنج خوردم امروز همین که اذان ظهر داشت میگفت دیدم در میزنن درو باز کردم دیدم زن همسایمون یه بشقاب برنج و ماهی اورد خیلی غافلگیر شدم
تو چه کردی که دلم این همه خواهان تو شد😍 وقتی لبخند میزنی خیلی خوشگل تری رفیق🥰
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁
من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁
من که پریشب خواب سفینه فضایی دیدم که تو تاریکی شب داشت پرواز میکرد 👽
ولی تا الان تعبیر نشده
پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار میدهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊