2777
2789
عنوان

دوستان یه لحظه

64 بازدید | 10 پست

من تحصیلاتم کمه خیلی جاها موقع حرف زدن کم.میارم و بهم خیلی برمیخوره اعتماد به نفسم زیر صفر رسیده ..از قضا فامیلام خیلی تحصیل کرده و معاشرتی ان من تو جمعشون میرم ساکت یه گوشه میشینم ...

حالا سوالم اینه که برای اینکه پیشرفت کنم و سطح بالاتری قرار بگیرم و اجتماعی بشم ...کتاب بخونم بهتره یا معاشرت با بقیه ؟   خیلی ناامیدم کاش بچگی شرایط داشتم دس میخوندم

🌙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم درس خوندن ی بخششه 

شوهره من لیسانس داره من دیپلم ولی من خیلی از شوهرم بیشتر اجتماعیم واطلاعات عمومیم بالاتره کتاب بخون با بقیه راحت تر معاشرت کن حتی تو اتوبوس کنار یکی میشینی 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

چقد دلم آلوچه خواس

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
عزیزم درس خوندن ی بخششه  شوهره من لیسانس داره من دیپلم ولی من خیلی از شوهرم بیشتر اجتماعیم واط ...

مرسی گلم. معلوم ادم کتاب خونی هستین..چت توی گروه چی اونم بنظرتون تاثیری داره؟ 

🌙

مرسی گلم. معلوم ادم کتاب خونی هستین..چت توی گروه چی اونم بنظرتون تاثیری داره؟ 

اره عزیزم قطعا بی تاثیر نیس حتی همین نی نی سایت من خیلی چیزا ازش یاد گرفتم

کلا کنجکاو باش بازی کویز اف کینگ خیلی اطلاعات عمومی تو میبره بالا

به نظرم درس بخون اگرم نمیخونی حداقل برو توی اجتماع

اتفاقا برای دیپلم ثبت نام کردم بخونم ببینم حالا تا بعد چی میشع ایشالله همسرم اجازه بده ادامه بدم ..

فقد برای انتخاب رشته موندم بنظر شما چه رشته ای میتونه بهم کمک کنه  

🌙

اتفاقا برای دیپلم ثبت نام کردم بخونم ببینم حالا تا بعد چی میشع ایشالله همسرم اجازه بده ادامه ب ...

رشته اسون

حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره