سلام دوستان یه بحث جدیه،دیگه من نمیفهمم چی میگیو اینا نداره،بابامو دوست دارم ولی بی دلیل ضرب وجرحم میکنه همون کتک واذیت که با یه وکیل حرف زدم گفت میتونی ازش شکایت کنی ونذاشت خواستگار بیاد دادگاه میتونه بذاره بدوان اجازه اون طبق شرایطی ازدواج کنی اگه طرفت خوب باشه ،اگه شدیدتر شد کاراش اینکارو بکنمو شکایت کنم؟کاش یه خواستگار خوب وپیگیر داشتم که نجاتم میداد ،اصن هیچکی درکم نمیکنه واسه انگیزه ادامه درس هم نیاز دارم یکی باهام باشه اونم تو این شرایط حتی جهیزیه هم ندارم هنوز ،میشه راه حل بدین ؟چطور بعدن با شوهرم رفتار میکنه ؟همون سن بالای پوادار واسه ازدواج بهتر نیست تا یه جوون بی پول که پولم نداره ومشکلاتت باهاش بدتر میشه؟
من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم
تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
اينو زدي که پربازيدش کني؟!پربازديد بشه مشکلت حل ميشه؟!يامعروف ميشي؟!
من فقط در تلاشم از کسی که دیروز بودم بهتر باشممن به خودم قول دادم که فیلم های خوب ببنیم کتاب های خوب بخونم و ورزش کنم و غذاهای خوشمزه یادبگیرم و برای بهبود روابط باهمسری تلاش کنم ونتایجش رو تو وبلاگ شخصی ام ویا صفحه ی نی نی سایت ثبت کنم،به رشته های روانشناسی و علوم سیاسی والهیات و تاریخ علاقه دارم و یکی از هدف گذاری هام گرفتن مدرک تواین چندتا تا رشته است.آرزو و ثبت اهداف برای هیچ کسی عیب نیست حتی شما دوست عزیز،پس شماهم ازهمین لحظه برای رسیدن به آرزوهاتون تلاش کردن رو شروع کنید،نی نی سایت واقعا اعتیاد میاره اگه منو زیاد تواین سایت دیدید تیکه و کنایه راجب اهدافم آزاده،واقعا بایدمدیرتش کرد جمعه ها تایپیک نتایجم رو میذارم ولی اگه یه تایپیک خوب داشتید و یا دیدید منم تگ کنید،
شما درستونو بخونید انقدر تلاش کنید که هرچه زودتر مستقل بشید خودتون خودتونو خوشبخت کنید کسی از راه نمیرسه شمارو خوشبخت کنه
"مرد هستم" چرا همه رفته بودناشونو میذارن واسه قرنطینه؟ چرا قرنطینه هیشکی نمیمونه؟ هیچوقت برای کسی گزارش نزنید، اگر بزنید، یواش یواش دلتان میخواهد همه قطع دسترسی شوند.