2777
2789
عنوان

همسایه ام بدجوری شرمندم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 36 پست
فعلا اینجا خیلی نیس.... چند روز پیشم خیلی خیلی کم بود... سالن ارایشگاه زیر ساختمونه قنادیم اشنا....& ...

خداروشکر چون تهران خیلی زیاده من همه فکر و ذکرم شده کرونا انشالله که سمت شما زیاد نشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ارایشگر ثابت داری ؟ ماهی ی بار دوبار میری ارایشگا سر کوجه تون یه اصلاح میکنی یا چمیدونم یه کا ...

وا خود منم میگم آرایشگرم.مگه چیه؟یه اصطلا حه نمیگیم که آرایشگره 

از کجا فهمیدی 😂😂😂 دقیقا

واضح بود...

بدت اومد که طرف کلمه آرایشگرم رو به کار برد...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
عزیزم ارایشگر ثابت داری ؟ ماهی ی بار دوبار میری ارایشگا سر کوجه تون یه اصلاح میکنی یا چمیدونم یه کا ...

😂

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بله ارایشگر ثابت دارم، همه کارهای زیباییم اون انجام میده، به نظر شما میشه چی؟ میشه خالم؟ خوب میشه ارایشگرم. هفته ای چند بار همدیگه رو میبینم ولی اصلا از هیچی من خبر نداره، اصولا به پسر خاله شدن با هیچ کسی اعتقاد نداره، دلیلی هم نمیبینم، حالا شما چرا بخودت میگیری؟ 

اینجارو اشتباه گفتی فقط فک کردم فاز لاکچری گرفته 😁

همونه دیگه..‌. یعنی انگار آرایشگر شخصی داره...

کسی به این کلمه حساسیت نشون میده که خودش آرایشگر باشه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
اینجارو اشتباه گفتی فقط فک کردم فاز لاکچری گرفته 😁

بله ارایشگر ثابتم هستن..... شده شنیون کارشو فرستاده تو خونه واسم انجام کار داده.. سالن بزرگ و مدرنی تمام خدماتمو اونجا انجام میدم.... 

بله ارایشگر ثابت دارم، همه کارهای زیباییم اون انجام میده، به نظر شما میشه چی؟ میشه خالم؟ خوب میشه ار ...

اخه یکی از اشناهای ما خیلی پولدار و لاکچریه ارایشگر و پزشکش میان خونه ش برای کاراش

من این مدلیشو دیدم

فک کردم خواستی بگی ک ماهم خ لاکجری هستیم ولی ارایشگرم خونمون نمیاد 😐