ارایشگرم جدیدن اومدن تو ساختمون ما.... و صمیمی تر شدیم.... البته ن در حد رفت و امد..کلا با همسایه ها رفت و امد ندارم.. واسه روز رفتم سالن واسه ترمیم ناخنام ک بحث شد و گفتم میخوام کیک بگیرم برا شوهرم. گفت نگیر من درست میکنم... گفتم ن و تو زحنت می افتی و اینا.... ارایشگرم ی زن خوشکل و سن بالاس عروس و نوه داره. من کیکمو گرفتم گذاشتم استوری دید و تبریک گفت.. امروز صبح زنگ زد رو گوشیم خواب بودم گفت خونه ای ی چیزی برات بیارم گفتم اره... اومد واسم کیک درست کرده بود... از خجالت اب شدم ک چرا واسش اون روز کیک نفرستادم.. اعصابم خورده....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
عزیزم ارایشگر ثابت داری ؟ ماهی ی بار دوبار میری ارایشگا سر کوجه تون یه اصلاح میکنی یا چمیدونم یه کا ...
بله ارایشگر ثابت دارم، همه کارهای زیباییم اون انجام میده، به نظر شما میشه چی؟ میشه خالم؟ خوب میشه ارایشگرم. هفته ای چند بار همدیگه رو میبینم ولی اصلا از هیچی من خبر نداره، اصولا به پسر خاله شدن با هیچ کسی اعتقاد نداره، دلیلی هم نمیبینم، حالا شما چرا بخودت میگیری؟
اینجارو اشتباه گفتی فقط فک کردم فاز لاکچری گرفته 😁
همونه دیگه... یعنی انگار آرایشگر شخصی داره...
کسی به این کلمه حساسیت نشون میده که خودش آرایشگر باشه
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...