2777
2789
عنوان

همسایه ام بدجوری شرمندم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 36 پست
میخوای محبتشو جبران کنی سال تحویل یه مدل شیرینی یا کیک بپز تو ظرفی ک واست اورد واسش بفرست ولی دعوت ...

چرا؟واسه کرونا میگی یا دلیل خاصی داره؟ اخه من زیاد اهل رفت و امد نیستم تجربه ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه یکی از اشناهای ما خیلی پولدار و لاکچریه ارایشگر و پزشکش میان خونه ش برای کاراش من این مدلیشو دی ...

هیچ جای حرف من این معنی نمیداد، یکی از اشناهامون اصلا هم وضعشون خوب نیست ولی مجبورن واسه شرایط مریضشون دکترشون بیارن خونه که ویزیت انجام بده، این هم لاکچری احیانا؟!؟!؟!؟؟ 😮 

این کلمات از کجا اومده 

اخه یکی از اشناهای ما خیلی پولدار و لاکچریه ارایشگر و پزشکش میان خونه ش برای کاراش من این مدلیشو دی ...

معمولا همه ارایشگرا و سالن دارا میگن ارایشگرم.... ربطی ب پز نداره.... 

هیچ جای حرف من این معنی نمیداد، یکی از اشناهامون اصلا هم وضعشون خوب نیست ولی مجبورن واسه شرایط مریضش ...

اره درست میگی منم در ابتدا بیخودی بهت گیر دادم

ازت معذرت خواهی نمیکنم ولی به اشتباهم اعتراف میکنم 😅