2777
2789
عنوان

همسایه ام بدجوری شرمندم کرد

674 بازدید | 36 پست

ارایشگرم جدیدن اومدن تو ساختمون ما.... و صمیمی تر شدیم.... البته ن در حد رفت و امد..‌کلا با همسایه ها رفت و امد ندارم.. واسه روز رفتم سالن واسه ترمیم ناخنام ک بحث شد و گفتم میخوام کیک بگیرم برا شوهرم. گفت نگیر من درست میکنم... گفتم ن و تو زحنت می افتی و اینا.... ارایشگرم ی زن خوشکل و سن بالاس عروس و نوه داره‌. من کیکمو گرفتم گذاشتم استوری دید و تبریک گفت.. امروز صبح زنگ زد رو گوشیم خواب بودم گفت خونه ای ی چیزی برات بیارم گفتم اره... اومد واسم کیک درست کرده بود... از خجالت اب شدم ک چرا واسش اون روز کیک نفرستادم.. اعصابم خورده....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما رو نمیدونم، ولی با احترام به همه زنها  من هیچ وقت با ارایشگرم اخت نمیشم

عزیزم ارایشگر ثابت داری ؟

ماهی ی بار دوبار میری ارایشگا سر کوجه تون یه اصلاح میکنی یا چمیدونم یه کاشت انجام میدی ، شد ارایشگرمممممم!!!!!!!

چقد ساده ای تو.. جور نشو 

وااااا چرا؟

چرا بدبینی؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
مگه اونجا کرونا نیست؟ هم آرایشگاه میرید هم کیک می خرید هم از همسایه کیک میگیرید اصلا رعایت نمیکنیدا

فعلا اینجا خیلی نیس.... چند روز پیشم خیلی خیلی کم بود... سالن ارایشگاه زیر ساختمونه قنادیم اشنا.... 

عزیزم ارایشگر ثابت داری ؟ ماهی ی بار دوبار میری ارایشگا سر کوجه تون یه اصلاح میکنی یا چمیدونم یه کا ...

معلومه آرایشگر هستی!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...