2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برای خودم ماه قبل ۲ تومن لباس خریدم ..چون واقعا هیچی نداشتم بخاطر تغییر سایز ...اما چه فایده😞

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 

اول میریم خرید لباس وکیف وکفش،بعدم آجیل و شیرینی و گوشت ومرغ، بعدم آرایشگاه رنگ و اپلاسبون اصلاح و کاشت ناخن ویه سرویس حسابی، هفت سین میچینیم ،عیددیدنی میرم خونه ی فامیل درجه یک و دو سه و چهار، بعدم با تمام خانواده و فامیل میریم سفر شمال

اول میریم خرید لباس وکیف وکفش،بعدم آجیل و شیرینی و گوشت ومرغ، بعدم آرایشگاه رنگ و اپلاسبون اصلاح و ک ...

هااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟😦😦😦😦😦😦😦🤔😦😦🤔😦😦🤔😦🤔😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦

اول میریم خرید لباس وکیف وکفش،بعدم آجیل و شیرینی و گوشت ومرغ، بعدم آرایشگاه رنگ و اپلاسبون اصلاح و ک ...

عزیزم یکم تو تصمیمت تغییرات بده... بزاریم وقتی اروم شد اوضاع همه با هم جشن بگیریم.. خانواده های زیادی عزادارن

تدریس و اموزش قانون جذب.. جذب ثروت و جذب عشق و ازدواج                             @Ghaanoonejaazb

شوخی بود دیگه

ولی یه سریا اینکارو میکنن

آخرش اضافه میکردی بعدم راهی قبرستون

اما متاسفانه این روزا ترو خشک با هم میسوزه😔

عزیزم یکم تو تصمیمت تغییرات بده... بزاریم وقتی اروم شد اوضاع همه با هم جشن بگیریم.. خانواده های زیاد ...

ووا واقعا باور کردین مثلا دارم از فانتزی هام ورویاهام میگم،اینا فعلا برا ما که قرنطینه هستیم ،رویا ست

والا من ک موندم توخونه قرنطینه...اولین عیدی هست ک خونه ی خودمونیممم من هیچی نخریدم هیچیییییی ولی خاهرشوهراوجاریام توکرونارفتن همه چی خریدن خیلی حرصم دراومده😣😣😣😣😣😣😣😣

ووا واقعا باور کردین مثلا دارم از فانتزی هام ورویاهام میگم،اینا فعلا برا ما که قرنطینه هستیم ،رویا س ...

اینم میگذره عزیزم. همه کمک کنن تا اخر اردیبهشت اوضاع اروم میشه

تدریس و اموزش قانون جذب.. جذب ثروت و جذب عشق و ازدواج                             @Ghaanoonejaazb