2777
2789
عنوان

بچه ها یه خوابایی دیدم که الان همش حس میکنم آخر زمان نزدیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 1383 بازدید | 67 پست

خوابت رو به دیدمثبت بگیرکسی که گناه کنه ازهمه چی واهمه داره کسی که گناه نکرده وکاری به اذیت وازاردیگرون نداره ازهیچی واهمه نداره اتفاقا خوابت قشنگ هست قران خیلی خوبه ازخدامیخوام به دلامون پاکی وبه جسممون ارامش وسلامتی ببخشه 

سلامتی خودم که هرجاباشم اونجاپرازحس خوبه

فقط خدا میدونه.اون زمانم ک کلیپس مد شده بود میگفتن امام زمان میخواد ظهور کنه چون یکی از نشونو هاش اینه زنا کلشون  مث کوهان شتر میشه 

میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرستی😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه انگار حضرت مهدی ظهور کرده بود ولی همه میترسیدن

باع😐😐عجب خوابایی میبینی ها.نه نترس.حضرت ظهور کنه همه خوشحالی غش میکنیم😊مطمئن باش همه غرق در شادی میشیم

من به نیرو و قدرت مطلق خدا ایمان دارم❤میدونم که قطعا معجزه ای برام در راهه....
آره واقعا😞😞😞😞😞هی خدا مثلا خواستیم بچمونو ببینیم و از دیدنش و بودنش لذت ببریم😭😭😭😭😭

من همیشه امیدوارم مطمئنم یروز وقتی داریم به بچهامون شیر میدیم خدارو بخاطر گذشتن ازین روزا شکر میکنیم. ☺

مادر دوتا دختر زیبا هستم.سوگندوسانیا❤
من نمیفهمم چرا تا اسم آخر زمان می یاد مردم خوف میکنن بابا آخر و زمان بهترین و زیباترین دوران زندگیه ...

مخوفیش به اینهمه بلاهایی هست که پشت سرهم پیش میاد مگرنه ظهور خیلی عالی هست 

فقط خدا میدونه.اون زمانم ک کلیپس مد شده بود میگفتن امام زمان میخواد ظهور کنه چون یکی از نشونو هاش ای ...

نشانه ظهور زیاد هست ولی چن نشانه حتمی ظهور مونده که تا اشکار نشه حضرت ظهور نمیکنن از نشانه های غیر حتمی خیلی ها محقق شدن

نه انگار حضرت مهدی ظهور کرده بود ولی همه میترسیدن

همه احتمالاترامپ که جدش میشه خولی وحرمله وشمر اتفاقامن ازخدامه امام زمان ظهورکنه وزیرسایش زندگی کنیم ومارو به راه راست هدایت کنه من ازخدامه وازظهورامام زمان خیلی خیلی خوشحال میشم

سلامتی خودم که هرجاباشم اونجاپرازحس خوبه
باع😐😐عجب خوابایی میبینی ها.نه نترس.حضرت ظهور کنه همه خوشحالی غش میکنیم😊مطمئن باش همه غرق در شادی ...

خب توی خواب میترسیدن به من چه😁تنها کسی که نترسیده بود و نمیدونست جریان چیه من بودم دیر فهمیدم

نشانه ظهور زیاد هست ولی چن نشانه حتنی ظهور مونده که تا ایکار نشه حضرت ظهور نمیکنن از نشانه های غیر ح ...

میگن تحت ی سری شرایط ظهور جلو میفته اونم دعاست

ینی مردم از خدا بخوان.

مردمم ک اصلا بفکر نیستن

مادر دوتا دختر زیبا هستم.سوگندوسانیا❤

منم اتفاقا تو همین سال خواب دیدم ک انگار یه بلایی سر زمین آمده بودو همه فرار میکردن درحین فرار دیدم ک جمعیت زیادی جمع شدن و یه خونرو از جا کندن و دارن با خودشون میبرن ولی نمیدونم خونه کی بود چی بود

میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرستی😢
من همیشه امیدوارم مطمئنم یروز وقتی داریم به بچهامون شیر میدیم خدارو بخاطر گذشتن ازین روزا شکر میکنیم ...

اگه تااونموقع غم هیچکی رو نبینیم...ایشالله خدااون روز رو نیاره ک غم یکی از عزیزانمون رو دلمون بمونه😭خیلی حالم بده ب فکر خودم نیستم ب فکر اطرافیانمم😞