2777
2789

من یک مورد دیدم بخاطر رفتارای بعدش ناراحت بود، میگفت همه برام ادا بررگترارو درمیارن و هر کی دلش میخواست هر پقت سرشو مینداخت میرفت خونه اش چون شوهرنداشت، داداشاش رئیس بازی در میاوردن، از شهرشون رفت که راحت بشه، باز همه ی خانم های متاهل ازش فراری بودن که این شوهرمونو میدزده، خیلی ناراحت بود ، بنظرم بعد طلاق خانما باید از ایران برن تا بتونن زندگی کنن 😐😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یک مورد دیدم بخاطر رفتارای بعدش ناراحت بود، میگفت همه برام ادا بررگترارو درمیارن و هر کی دلش میخو ...

آفرین تازه این قبل از ازدواج دومه،حالا چیزای زیادی هست....

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

از چه نظر پشیمونید؟

هم اونایی که دوستمون پست بالاتر گفتن هم چیزای بیشتری هست اینجا نمیتونم بگم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

ازینم بدتر هست؟؟؟ در این حد فکر میکرد🤦🏻‍♀️

اووووه😔😔😔اونقدر زیاده که 

بعد از چندسال زندگی مشترک جدا شدید؟

۹ ماه عقد بودم ۴۴ روز زندگی مشترک.۲ سال طول کشید طلاق بگیرم ۲ سال هم طول کشید ازدواج مجددکردم