2777
2789
دقیقا منم همون شکلو میگیرم که فشار بده ولی خودش ازم میگیره میکنه یه جا دیگه اشتباهی بخوام براشم ی چی ...

برای نقاشی هم یه چیز کم خطرتر میدم دستش سرگرم شه، خودم هم براش هی نقاشی میکشم...وگرنه دختر منم نمیزاره مداد دستم بمونه، دست خودش هم مداد میدم (البته با احتیاط که نخوره تو چشمش)

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

براش شعر میخونم اونم دیگه بعضی کلمه های شعر رو میخونه...خودش میگه موزیک!! براش اهنگ میزارم میرقصه... ...

من هرچقدرم اب بدم یه ریز خالی میکنه رو فرش

کتاب مقوایی چیه؟

کاربری ماه دختم الکی الکی تعلیق شد.
تو سرش نزن بزن اروم رو باسنش

راست می گیا،مادرم هم میگف مرسییی

سوسیس خانگی با مواد درجه یکـ                                کیلویی۴۷تومن،اگرم کسی راضی نبود با کمال میل پولشو پس میدم  
وای توروخدا سرزنش نکنید من میفهمم چه دردیه ادم دیگ دست خودش نییییس

کدوم سرزنش من خودم یه پسر ۱۸ ماهه دارم پس دقیقا تو شرایط شومام من میگم توانایی های بچه رو تو سنین مختلف بدونید که بعد از دسش عصبی نشید بجه ۲۰ ناهه فقط کارش خرابکاری هست نه لگو درس نیکنه نه بازی درستی میکنه تازه  خرابم میکنه پس انتظار نداشته باشید که بچه رو هم نزنید

خصوصیت هر سن بجه رو مطالعه کنید تا ازش در حد سنش توقع داشته باشید بجه ۲۰ ماهه فقط خراب میکنه مرت میک ...

من توقع ندارم از ش باخرابیاشم مشکلی ندارم نمیدونم چطور سرگرمش کنم هر کاری کنم راضی نیس

من هرچقدرم اب بدم یه ریز خالی میکنه رو فرش کتاب مقوایی چیه؟

یه بار که خودت دستت رو خیس کنی، بعد بزنی بهم که قطرات اب پراکنده بشه و بریزه رو صورتش، اونم یاد میگیره، گرچه توصیه نمیکنم  دیگه همش خیست میکنه

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊

دخترم ۱۸ ماهشه

ببین من تمیزیه خونه رو بیخیال شدم.اسباب‌بازیاش همه جا پخشه.با توپ خیلی سرگرم میشه.از این اسباب‌بازیایی که شکل پازلن و باید مثلا شکل دایره رو بزاری تو دایره هم خوشش میاد البته به روش خودش بازی میکنه و حرف منو گوش نمیده و منم گیر نمیدم.تو کاسه یه ذره آب میریزم میزارم جلوش یه نیم ساعتی سرگرمه هی دستشو میزنه به آب بعد میزنه به صورتش آخرشم همه‌ی آبو میریزه زمین! آبکش و لگن و کاسه و ملاقه و ایناهم که همیشه وسطه!گاهی براش بازی درست میکنم مثلا توپای کوچیکشو با چسب کاغذی میچسبونم دیوار میگم حالا بکنشون و دوباره بچسبون.روزی صدبار لباسای عروسکاشو درمیاره میگه دوباره تنشون کن!

خیلی وقتام که میگه بغلم کن و راهم ببر و پدرمو درمیاره!

نانای و موزیکم خیلی دوست داره

میگذره این روزا خودتو اذیت نکن.البته کاملا میفهممت منم گاهی دیوونه میشم از بس بهانه میگیره دخترم

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤
دیگه این مدت قرنطینه،  اینقدر بازی کردم که اشباع شدم...تازه توپ بازی و قایم‌موشک و چیزای دیگه ه ...

هرچیزی به ذهنت میرسه برای من بینوا بگو البته خیلی گشتم ولی همش برای ۲سال ونیم ۳ساله