2777
2789
عنوان

سخت گیری بی مورد برای زایمان

247 بازدید | 25 پست

چرا انقد دارن سخت میگیرن واسه زایمان که طبیعی حتما باید باشه. با کلی نامه از ارتوپد به خاطر کوچیکی لگنم میگن باید بره کمیسون اگه رای بده سزارین میشه. 

چقد تو این مملکت باید استرس کشید. 

تازه بیمارستان خصوصی انقد دارن سخت میگیرن  

ده بار تو این وضعیت کرونا مجبورم میکنن برم دکتر و بیمارستان. لعنت به این مملکت  

مامان سوفیا  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره واقعاً! منم دلیلشو نمیفهمم

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...

ی دکتر پیدا کن واست انجام بده دکتر من ی تومن میگیرع انجام میده.جنوب ام البته😀

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

یه سوال! باید ویزیت ارتوپد برم برا بررسی لنگم؟؟ 

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...
نه بابا بخدا پدرمو درآوردن. آخر هم میدونم باید درد طبیعی رو تحمل کنم یا یه بلایی سرخودم بیاد یا بچم ...

اخه چرااا قبلنا ک اختیاری بود من نمیتونم زایمان طبیعیو تحمل کنم 😔

خدایا شکرت 🌸
ی دکتر پیدا کن واست انجام بده دکتر من ی تومن میگیرع انجام میده.جنوب ام البته😀

من مشهدم. چندجا رفتم نشد. تازه این بیمارستان آشنا دارم تازه گفته بره تو کمیسیون ببینیم چی میشه  

مامان سوفیا  
من مشهدم. چندجا رفتم نشد. تازه این بیمارستان آشنا دارم تازه گفته بره تو کمیسیون ببینیم چی میشه   ...

دوسه روز پیش دکتر بودم منشی انقد ب اونایی ک میخان سز کنن راحت شماره کارت دکترو میداد حرصم در اومد چون بارداری اولم 9ماه گشتم تا ی دکتر پیداکردم سزم کنه😐

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
حق داری منم باردارم زایمانم احتمالا اوایل خرداده همین الان استرس دارم😓

اصلا یکی می‌ترسه دوست نداره طبیعی باشه. آخه به اونا چه ربطی داره. اصلا نظر مادر مهم نیست. چون سیاست کشور ااینه طبیعی بزان. آخه یکی نیست بگه طبیعی اینجا ریسکش زیاده خارج که نیست.   

مامان سوفیا