2777
2789
عنوان

توروخدا کمکم کنید خانوما

96 بازدید | 4 پست

من ۶ ماهه زایمان کردم بعد ۴۰ روز پریودیم شروع شد مثله لکه بینی ۴یا۵ روز میشدم و قطع میشد تاماهه بعد گاهی وقتا خونریزی زیاد بود گاهی کم درحد لکه بینی وخونریزیمم تیره بودند حالا ۵ روز پیش آخرای پریودیم بود و لکه بینی نداشتم دیگ رفتم حموم غسل کردم بعدش معذرت میخوام رابطه داشتم موقع رابطه آلت شوهرم خونی شد بعد رابطه دوباره خونریزی کردم و تا الان که ۵ روزه گذشته همش خونریزی دارم گاهی لکه بینی و گاهی بیشتر و خونریزیمم روشنه خانما خیلی ترسیدم ممکنه زخم دهانه رحم باشه؟نمیتونم تواین وضع برم دکتر چکارکنم یکی راهنمایی کنه طبیعیه؟البته اینم علائم زخم رحم هیچی ندارم 

خدایا شکرت تنهام نزار
عزیزم طبیعیه.شرایطتت مثل من بود. .منم تا 3 ماهگی مثل شما بودم .بعدش خوب شدم و مدتی پیش پری شدم تمام

ینی طبیعیه الان ده روزه خونریزی دارم؟

خدایا شکرت تنهام نزار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی طبیعیه الان ده روزه خونریزی دارم؟

اره طبیعیه  من سونو هم رفتم مشکلی نبود هورمون ها بهم ریخته

شانس ماس دیگه.  بعضیا تا 1 سال پریود نمیشن بعضی ها هم مثه ما اینطور

دخترم لاوین    و پسر کوشولوی مسافرم آرژین  
اره طبیعیه  من سونو هم رفتم مشکلی نبود هورمون ها بهم ریخته شانس ماس دیگه.  بعضیا تا 1 سال ...

اره منم شنیدم البته منم شیر میدم شاید بخاطر اونه

خدایا شکرت تنهام نزار