2777
2789
عنوان

قیمت ها در سال 99

| مشاهده متن کامل بحث + 21164 بازدید | 128 پست

بعضیا میگن میره بالا

بعضیا میگن نه همخ چ میاد پایین

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان میشه نظر بدهید؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4052637/دوستان-کسی-از-تلویزیون-و-قیمت-ها-اطلاعات-و-خبر-داره?postId=128243807

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
دلار بالا میره برمیگرده دوباره رو ۱۵ مسکن ی افزایش داره بعد رکود طلا تا ۷۰۰ میره برگشتش نمیدونم ب ...

افزایش مسکن کی اتفاق میوفته چ ماهی؟ و طلا تا کی تا 700میره تا چه ماهی؟؟؟؟ ممنون میشم جواب بدی 

افزایش مسکن کی اتفاق میوفته چ ماهی؟ و طلا تا کی تا 700میره تا چه ماهی؟؟؟؟ ممنون میشم جواب بدی 

مسکن که رو به بالاست از حالا شروع شده

از هفته پیش

طلا از الان نمیشه گفت

ایشالله اواسط تا اواخر اردیبهشت

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
ارزون شده ینی؟؟؟ طلا گرمی ۱۲۰_۱۳۰بود تمام سکه یک ملیون الان شده ۶ تومن حالا ۳۰۰ اینور اونور چ فرق ...

معلومه دیگه قیمت دو سال پیش نمیشه. 

بحث قیمت روزه . 

تو همین سایت بودن کسایی که سکه 6500 خریدن. 

منظور ما اینه سکه از 5900 بیشتر میشه؟؟؟؟؟؟ تا کجا میره؟ 

میدونیم نمیشه 3 تومن

خدایا شکرت😍
نه اصلا فعلا رو به بالاست

در مورد تلویزیون اطلاعات داری؟

میشه لینکی که صفحه قبل گذاشتم نظر بدی؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
مسکن که رو به بالاست از حالا شروع شده از هفته پیش طلا از الان نمیشه گفت ایشالله اواسط تا اواخر ار ...

واقعااا مسکن یعنی باز گرون داره میشه.

آخه بازار مسکن فک نکنم دیگه کشش افزایش داشته باشه😖😖 ملت مگه دارن اون همه پول برای یه خونه مثلا 70 متری😖😖😖

واقعااا مسکن یعنی باز گرون داره میشه. آخه بازار مسکن فک نکنم دیگه کشش افزایش داشته باشه😖😖 ملت مگه ...

از دو هفته قبل بله واحد متری ۲۵ شد ۲۷ و الان هم ۲۷ فروشنده نیستن

خرید و فروشم میشه

هم پدرم هم همسرم مسکن دارن 

تیکر تولد چهار سالگی پسرم