2777
2789
نمیزاره ما ببینیم میگه زن باید حیا داشته باشه هر چی هم حرف بزنیم فایده نداره گیرمیدیم میرن پنهونی می ...

ای وای اینجوری خیلی بده ک خدایی ای بابا ینی چی

هرکی با من مشکل داره مشکل گشا ابوالفضل... 🖐😐             نظر شخصیه همه محترمه و ب خودش مربوطه حتی اگه مخالف من باشه،پس وقتی نظر میدم ب خودم مربوطه الکی ریپ نکن و چرند بگو 😑
ای وای اینجوری خیلی بده ک خدایی ای بابا ینی چی

هعی خواهر دست رو دلم نزار ک خونه😔

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هعی خواهر دست رو دلم نزار ک خونه😔

الهی خیلی سخته خدایی ایشالا ک خودش سر عقل بیاد ینی چی آخه 

بهش اعتراض کن بگو حق نداری ببینی

هرکی با من مشکل داره مشکل گشا ابوالفضل... 🖐😐             نظر شخصیه همه محترمه و ب خودش مربوطه حتی اگه مخالف من باشه،پس وقتی نظر میدم ب خودم مربوطه الکی ریپ نکن و چرند بگو 😑
الهی خیلی سخته خدایی ایشالا ک خودش سر عقل بیاد ینی چی آخه  بهش اعتراض کن بگو حق نداری ببینی

صد بار اعتراض کردم فایده نداره با آرامش حرف زدم منطقی حرف زدم التماس کردم خواهش کردم قهر کردم دعوا کردم جیغ وداد کردم فایده نداشت ک نداشت

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
صد بار اعتراض کردم فایده نداره با آرامش حرف زدم منطقی حرف زدم التماس کردم خواهش کردم قهر کردم دعوا ک ...

تهدیدش کن خب نمیشه گ اینجوری آخه 😔

تهدیدش کن خب نمیشه گ اینجوری آخه 😔

هر چی ک فکرش رو بکنی امتحان کردم یه جور کنجکاوی و اعتیاده

هر چی ک فکرش رو بکنی امتحان کردم یه جور کنجکاوی و اعتیاده

خیلی بده خدا خودش کمک کنه و سر عقل بیارتش ایشالا درست بشه و حل شه مشکلت عزیزم 

خیلی بده خدا خودش کمک کنه و سر عقل بیارتش ایشالا درست بشه و حل شه مشکلت عزیزم 

مرسی عزیزم انشالله