2777
2789
عنوان

مهمونی

232 بازدید | 12 پست

ای خدا بعضیا چرا نمیخوان هیچوقت بفهمن

دختر خواهر شوهرم زایمان کرده تو این اوضاع مهمونی گرفتن ۳ روز پشت سر هم زنگ زدن به منم که برم خودمم دخترم ۶ ماهشه من قبول نکردم حتی گفتم خودشونم این کارو نکنن بهتره ولی به خرجشون نرفت الان از جاریم شنیدم پشت سرم گفتن از حسودیش نیومده چون من واسه دخترم مراسم نگرفتم از حسودیه که نرفتم جالب اینجاست دختر من نارس ۳۵ هفته بدنیا اومد من تو خیابون یهو کیسه آبم پاره شد اصلا آمادگی واسه زایمان یا حتی مراسم نداشتم آخه بعضیا چرا انقد احمق ن میگن تو خودتو پنهون کردی انگار کرونا فقط اومده دنبال تو همه مردم درگیرن فقط تو نیستی که خب من باید چه جوابی بوم بهشون که دهنشونو ببندن واقعا انقد حرص و جوش خوردم دارم دیونه میشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بی شعور اخه 

خدا لعنت کنه ادمهای جاهل و بی عقلو که هر چی میکشیم از دست ایناست

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
کاش فقط جون خودشون بود آدم میگفت به جهنم ولی بقیه چه گناهی کردن آخه

بقیه هم مثل هموناهستن دیگ ,هرکس نگرانه نمیره مثل شما

هرکس ک میره با اختیار خودش میره دیگ

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 
متنفرم ازین مدل جاریا....رفیق دزدن شریک قافله..خودم یکیشو داشتم..حواست بهش باشه و رو بهش نده...اونام ...

ممنون عزیزم آره دقیقا اینجوریه که میگی چند بار باعث دعوا بین منو شوهرم یا حتی مادر شوهرم شده بخدا آدم هیشکیو نمیشناسه چقد دورو هستن