2777
2789
عنوان

حیوون خونگی---

277 بازدید | 16 پست

جدیدن دوست دارم حیوون خونگی بگیرم ولی بین گربه و سگ موندم 

از نزاد سگ کاوالیر کینگ چارلز اسپانیل

گربه هم اسکاتیش فولد 

جفتشونم بامزه ان کدوم بهتره بنظرتون کسایی که حیوون خونگی سگ یا گربه دارند میشه راهنمایی کنید

سگ باهوشتره 

گربه دوست داشتني تره

خودم گربه دارم نژاد هيمالين....

قبلش خوب تحقيق كن بعد بگير

٢.٣ ماه تحقيق كن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من سگ دارم خیلی خوبه 

گربه احساس میکنم تمیز تره

الهی دورت بگردم قلب من ⁦❤️⁩همسرم همه دنیامه الهی من فداش بشم یکی یه دونه من قربون اون صداش بشم من همه ی زندگیه منه..کسی بیاد سمتش پر پرش میکنم 😁لطفا پروفایلمو کپی نکنید اینجا منو با این پروفایل میشناسن..ممنون عزیزان ⁦❤️⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا تو این اوضاع کرونا نگیر خواستی بعدا بگیر

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)

گربه شیطونتره با نمک تره وابستگیش کمتره و شخصیت مستقل داره

سگ باهوشتره اموزش پذیریش بیشتره شخصیت وابسته داره 

بستگی به سلیقه خودت داره

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

خودم سگ و ترجیح میدم چون از نظر اخلاق و وفا بهترینه

تریر دارم و مناسب اپارتمانه

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ
نمیشه جفتشو باهم نگه دارن با هم دعوا نمیکنن مثلا

مشخصه كلا هيچي از حيوون داشتن نميدونيا!!

بنظرم با اين وضعيت فعلا بيخيال شو كلا 

اذيت ميشن حيووناي بيچاره

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

مشخصه كلا هيچي از حيوون داشتن نميدونيا!! بنظرم با اين وضعيت فعلا بيخيال شو كلا  اذيت ميشن حيو ...

اخه تا حالا حیوون خونگی نداشتم اصلا اطلاعات ندارم گفتم اول بین این دو تا یکی رو انتخاب کنم بعد در مورد نگهداریش و اینا تحقیق کنم