2777
2789
عنوان

بخارشوی

3067 بازدید | 14 پست

سلام دوستان عزیز کسی هست بخارشوی داشته باشه و ازش راضی باشه؟ممنون میشم راهنمایی کنین چه مارکی خوبه و ظرفیت چقدر باشه خوبه.یکی میگه کم باشه کوچیکه جابجایی راحته یکی میگه بزرگ خوبه که مدام مجبور نشی پر کنی و منتظر بمونی برا همین موندم.من بخاطر یه سری مشکلات نمیتونم از شوینده ها زیاد استفاده کنم و مجبورم بخارشوی بگیرم

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤

مادرم  بخارشوی   ویداس  داره  

اندازه  جارو برقی هست  

یه اتو هم کنارش داره  

خیلی راضی هستیم 

به خصوص اتوش انگار اتوی مخزن دار هست 

نحقیق کن   بعدش بخر 

http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1532549

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کار چر دارم ۱ لیتری خوب اگه بزرگتر بود بهتر بود اما هم جانداشتم هم پول

کارچر المانیه فکر کنم،اره قیمتهاش بالاست.راضی ازش؟فرش و مبلت هم تمیز میکنی باهاش

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤

گاسونیک نگیر من ۲ بار استفاده کردم ۲ بار خراب شد 😒

هر مرحله ای از زندگيت نياز به توئى متفاوت داره . اگه مدتيه تو يك مرحله گير كردى شايد وقتشه كه تغييراتى در خودت ايجاد كنی 😉

من 11 سال پیش کنوود خریدم. خیلی خوبه. ولی بعدها گفتن دیگه کنوود کیفیت قبل رو نداره

من متاسفانه اون زمان نیم لیتری خریدم. بعدش خیلی پشیمون شدم. درسته راحت و سبکه ولی خیلی زود آبش تموم میشه. دو سه لیتری خیلی بهتره

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
مادرم  بخارشوی   ویداس  داره   اندازه  جارو برقی هست   یه اتو هم کنا ...

مرسی عزیزم ساخت کجاست؟نمی دونی الان قیمت حدودا چقدر میشه؟واقعا کارایی خوبی داره

من 11 سال پیش کنوود خریدم. خیلی خوبه. ولی بعدها گفتن دیگه کنوود کیفیت قبل رو نداره من متاسفانه اون ...

اتفاقا به منم پیشنهاد کنوود نیم لیتری دادن چون میخوام از دیجی سفارش بدم اونجا هم فقط نیم لیتری داره اما منم احساس میکنم نیم لیتری خیلی کمه.ممنون عزیزم

کارچر المانیه فکر کنم،اره قیمتهاش بالاست.راضی ازش؟فرش و مبلت هم تمیز میکنی باهاش

فرش و مبل رو دروع چرا تمیز نمیکنم راستشو بخای همون دیوارم با کف و پودر خیلی بهتر تمیز میشه اما بخارشو هم سالم تره هم اسونتر  خلاصه تنبلانه تره  

اتفاقا به منم پیشنهاد کنوود نیم لیتری دادن چون میخوام از دیجی سفارش بدم اونجا هم فقط نیم لیتری داره ...

اره. خیلی کوچیکه نخر

بزرگ که باشه لوله های بلند داره و می زاریش رو زمین کارت رو انجام میدی. ولی من مجبورم همون کوچولو رو دستم بگیرم و ازش استفاده کنم. یعنی هم دستم بیشتر خسته میشه و خم تند تند آبش تموم میشه 

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
فرش و مبل رو دروع چرا تمیز نمیکنم راستشو بخای همون دیوارم با کف و پودر خیلی بهتر تمیز میشه اما بخارش ...

من کمی تنگی نفس دارم مخصوصا این روزهای کرونایی هم مجبوریم مدام با شوینده کار کنیم بدتر شدم برای همین میخوام بخرم اره بخارشوی خیلی بهتره داغون میکنن شوینده ها

مرسی عزیزم ساخت کجاست؟نمی دونی الان قیمت حدودا چقدر میشه؟واقعا کارایی خوبی داره

اون زمان   هشتصد  و پنجاه خریدیم 

پامانم کل دیوارهای خونه رو با بخارشوی  تمیز  میکنه 

یه جورای عصای دستش هست 

http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1532549
مادرم بخارشوی ویداس داره اندازه جارو برقی هست یه اتو هم کنارش داره خیلی راضی هستیم به خصوص ...

اتوش به چه کاری میاد؟

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...