سلام دوستان عزیز کسی هست بخارشوی داشته باشه و ازش راضی باشه؟ممنون میشم راهنمایی کنین چه مارکی خوبه و ظرفیت چقدر باشه خوبه.یکی میگه کم باشه کوچیکه جابجایی راحته یکی میگه بزرگ خوبه که مدام مجبور نشی پر کنی و منتظر بمونی برا همین موندم.من بخاطر یه سری مشکلات نمیتونم از شوینده ها زیاد استفاده کنم و مجبورم بخارشوی بگیرم
مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اتفاقا به منم پیشنهاد کنوود نیم لیتری دادن چون میخوام از دیجی سفارش بدم اونجا هم فقط نیم لیتری داره ...
اره. خیلی کوچیکه نخر
بزرگ که باشه لوله های بلند داره و می زاریش رو زمین کارت رو انجام میدی. ولی من مجبورم همون کوچولو رو دستم بگیرم و ازش استفاده کنم. یعنی هم دستم بیشتر خسته میشه و خم تند تند آبش تموم میشه
فرش و مبل رو دروع چرا تمیز نمیکنم راستشو بخای همون دیوارم با کف و پودر خیلی بهتر تمیز میشه اما بخارش ...
من کمی تنگی نفس دارم مخصوصا این روزهای کرونایی هم مجبوریم مدام با شوینده کار کنیم بدتر شدم برای همین میخوام بخرم اره بخارشوی خیلی بهتره داغون میکنن شوینده ها
مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤