2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رو نمک ریز میپزم خوشمزه میشم  البتع میریزم تو هموم قابلمه😍😊

اره میخوام از این نمک بسته ایی ها بریزم توقابلمه بعد سیب زمینی بچینم 

اگ تونستی برا حل مشکلم ی صلوات مهمونم می کنی❤

چطوریه ب منم بگید دورس کنم

۱۳۹۹/۳/۲۵فهمیدم باردارم و بی بی چکم مثبت شد الهی قسمت همه منتظرا خاله ها دعاکنید بچه من صحیح و سالم بیاد بغلم خدایا شکرت ک لایقم دونستی خدایا مواظب هدیت هستم  حتی بیشتر از جوووونم خدا جونم مررررسی واسه اینک همه چی خوب پیش بره میشه ی صلوات مهمونم کنید حاجت رواشید❤

ی قابلمه بهتره کهنه باشه  نمک میریزی تقریبا 5 سانت باشه    بعد سیب زمینی هاتو شستی خشک کردی میزاری  رو نمک  باشعله کم بپزه 

سیب زمینی و میشوری خشکش میکنی با پارچه یا رو بخاری 

بعدش ک خشک شد تو ی قابلمه نمک ریز بریز درحدی ک سطح ظرف کاملا پوشیده شه از نمک بهد سیبارو بزار رو نمکا

بعدشم بزار روی گاز باشعله کم هر ۱۵ دقیقه نیم ساعتم جابه جاشون کن ی دوساعت بعد پختخ میشه خوشمزه اس خیلی

نمکاشم نگه دار برای دفعه های بعدی 😊

سرنوشت از سرنوشت،سرگذشت از سر گذشت،افسوس زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔
مرسی عزیزم چندساعت پختش طول میکشه

تا دوساعت فکر کنم گاهی هم سه ساعت 

تا پخته بشه خودت متوجه میشی با چنگال بزن توش  پوستش جمع میشه موقع پختن

سرنوشت از سرنوشت،سرگذشت از سر گذشت،افسوس زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔
تا دوساعت فکر کنم گاهی هم سه ساعت  تا پخته بشه خودت متوجه میشی با چنگال بزن توش  پوستش جم ...

ممنون بانو