2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

807 بازدید | 14 پست

سلام من تازه واردم کسی می‌تونه کمکم کنه در مورد جنسیت جنین 

باردارم هفته ۸ هستم میخام جنسیت رو بدونم یه دختر دارم و امیدوارم پسر باشه 

علایم نصف دختره نصف پسر ممنون میشم کمک کنید ویار خاصی ندارم ولی به شدت از وقتی باردار شدم از مرغ و برنج بیزار شدم فقط نون و غذای نونی میخورم از پرتقال متاسفانه بیزار شدم فقط خیار و کیوی و توت فرنگی و خربزه و هندوانه دلم میخواد که هنوز فصل ش نشده عاشق تخم مرغم و سیرابی و کله پاچه و آبگوشت و کباب و سیر تهوع اصلا ندارم فقط از بعد از ظهر به بعد انگار سر دلم باد کرده تا آخر شب که بعضاً هم حالت تهوع آخر شب 

ولی ضربان جنین ۱۶۱ بود جنین فکر میکنم چپ باش عدد بتام هم بعد سه روز تاخیر ۳۱۰ بود

نظرتون؟؟؟؟؟

تعداد رای : 1
نظرسنجی
ر
0
0%
ز
1
100%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید ر..ز چیه

پیری میگفت اگر میخوای جوان بمانی راز دلت را فقط ب کسی بگو که" د وستش داری و دوستت دارد"  خندیدم و گفتم پس چرا تو جوان نماندی؟؟!!!!              پیر لبخند تلخی زد و گفت:"دوستش داشتم..اما دوستم نداشت"                                                                  اسمم رزاس😍😍(رزا بودم وقتی رزا مد نبود)                 تاریخ شروع رژیم ۱۷/۴وزن:۷۶/۹۰۰😑😑🌸🌸🌸🌸هدف اول ۷۰😐🌸🌸🌸🌸هدف دوم:۶۵😊🌸🌸🌸🌸هدف سوم:۶۰😛😛🌸🌸🌸🌸🌸هدف اخر۵۸😍😍😍😍😍 من میتووووووووونم😍😍
و اینم بگم ترشی و شیرینی فرقی ندارن ولی شیرینی زیاد دوست دارم  مثل خرما عسل شیرینی خامه ای

دختر

پیری میگفت اگر میخوای جوان بمانی راز دلت را فقط ب کسی بگو که" د وستش داری و دوستت دارد"  خندیدم و گفتم پس چرا تو جوان نماندی؟؟!!!!              پیر لبخند تلخی زد و گفت:"دوستش داشتم..اما دوستم نداشت"                                                                  اسمم رزاس😍😍(رزا بودم وقتی رزا مد نبود)                 تاریخ شروع رژیم ۱۷/۴وزن:۷۶/۹۰۰😑😑🌸🌸🌸🌸هدف اول ۷۰😐🌸🌸🌸🌸هدف دوم:۶۵😊🌸🌸🌸🌸هدف سوم:۶۰😛😛🌸🌸🌸🌸🌸هدف اخر۵۸😍😍😍😍😍 من میتووووووووونم😍😍
ر = پسر ز = دختر

اها احتمالا دختره من جاریام همین ویار شیرینو داشتن بیشتر دختر شد