سلام.. بچه ها یه موضوعی پیش اومده.. شوهر من خیلی اخلاقش خوبه.. تاحالا از گل بالاتر نگفته بهم همش صدام که میزنه اسممو نمیگه یا میگه عشقم یا گلم و.. باحاله شاده اهل تفریح پایه البته اگه وقت داشته باشه و پول تو دستش باشه کم نمیزاره.. همش با احترام.. فوق العاده هم اجتماعی،شغلشم بازاریابی شبکه محیطش پر زن و مرد.. یه دفعه مچشو گرفتم تو پیاماش به یه دختر رابطه داشت پیامی بهش گفتم باهم حلش کردیم و کلی معذرت خواهی و فلان.. الان سه چهار ماه میگذره دختر خالم تازه وارد کار شوهرم شده و باهم کار میکنن. تازه خیلی اتفاقی براش پیام اومد رو گوشی دیدم از طرف دختر خالم رفتم توش حالا شاید اشتباه کردم منم گوشیشو چک کردم اما دیدم کلی نوشتن تو چتاشون عشقمو دوستت دارمو فلان ☹️ من تازه یه بچه 10ماهه دارم24 سالمه نمیدونم چکار کنم من واقعا این کاراش برام قابل هضم نیست نه به قربون صدقه رفتن من و هی زنگ میزنه میگه دلم برات یهو تنگ شدو میگه چند وقت دیگه ماشین برات میخرم و فلان نه به این کاراش با دیگران واقعا خسته شدم تو ذهنم به فکر طلاق هم رفتم ولی بچم چی میشه خانوادم غصه میخورن من با این سن کم موهام خیلی داره سفید میشه چون دارم خیلی غصه میخورم... شما به جا من بودید چکار میکردید؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.