2777
2789
عنوان

چرا طرح ملی مسکن

58 بازدید | 9 پست

یکی از شرایطش تاهله ولی تو فرم ثبت نام می تونی مجرد هم تیک بزنی ؟؟؟

اون اولا که با نی نی سایت آشنا شدم تو گوگل هر بار میزدم مثلا کرم دور چشم نی نی سایت یه صفحه که میاوورد می خوندم کن عههه این چرا اول و آخرش معلوم نیس نمی دونستم اون عددا واسه صفحه س از هر تاپیک یه صفحه می خوندم میومدم بیرون 🤣🤣🤣
اینی که میگن چی هست؟ همه راجبش حرف میزنن

طرح مسکن مهر 

اون اولا که با نی نی سایت آشنا شدم تو گوگل هر بار میزدم مثلا کرم دور چشم نی نی سایت یه صفحه که میاوورد می خوندم کن عههه این چرا اول و آخرش معلوم نیس نمی دونستم اون عددا واسه صفحه س از هر تاپیک یه صفحه می خوندم میومدم بیرون 🤣🤣🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب نابغه تیک بزنی مجرد بررسی میکنن حذف میشی 

مرسی 😂😂 اخه داداشم مجرده می خواد شرکت کنه گف تو شرایطش تاهله اما مجرد هست تو فرم

چرا ما راحت ثبت نام کردیم که 

ساعت هشت و نیم تموم شد گفت کد با موفقیت ارسال شد اصلا کد نیومد من تا دوازده شب همینجوری سیستم رو روشن نگه داشتم الکی نیومد کد فک کنم سایت شلوغ بوده باشه شب اخر بود