من پسرم سینمو نمیگیره شیر خشک خریدم شیر خودمم میدوشم میدم ولی نمیشه که همش بدوشم شیر خشک رو چه جوری بدم باید همون لحظه که درست کردم بدم بخوره یامیشه چند ساعت نگه داشت
زودکم نیاربه زورسعی کن بده ازسه ماهگی دیگه راحت میگیره سرپابده باراه رفتن بده آهنگ بازکن بده ولی این بچه دیگه کلا بدغلق مثل دخترمن
تو زندگیتون دنبال آدمهای سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشیهای موقت، سیر از پول آدمهای گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊 گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
چی بگم روش اینجوری نوشته حالا مثلا میشه شیر رو شب قبل خواب درست کرد شب که بیدار میشه بهش داد
نه عزیزم.شیر خراب میشه.من دخترم شیر خشکیه شیر نان میدم از 60ک 2سی سی شروع کردم هر2ساعت بهش میدادم.اول همزمان شیر خودم میدادم بعد 2ماه شیر خودم ندادم البته من شیر نداشتم.در حد چن قطره.اللن حدود 2سالشه موقع خواب فقط میدم.میتونی اب ولرم بزاری بالای سرت با شیشه شیر و شیر خشک..شب ک بیدار شد بهش بدی..البته نزار بیشتر از 3ساعت بشه بهش بده
نه عزیزم.شیر خراب میشه.من دخترم شیر خشکیه شیر نان میدم از 60ک 2سی سی شروع کردم هر2ساعت بهش میدادم.او ...
اره شیر رو که زود زود میدم بهش ..دیروز اب جوش رو ریختم تو فلاکس بعد شب ساعت سه بیدار شد بچه اب داغ بود تا خنکش کنم طول کشید واسه همین میگم چیکار باید بکنم اب ولرم شب خوابیدی تا بچه بیدار بشه خیلی خنک میشه اشکالی نداره