2777
2789
عنوان

بالاخره منم مثبت شدممممم💪

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 68 پست
مبارکت باشه گلم منم از ته دلت دعاکن بارداشم ۶ساله😢

ایشالا که اگر دعای زن باردار قبوله خدا تا روز عید یه کنجد بذاره توی دلت آمییین برات دعامیکنم عزیزم

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود

مثبت شدن رو فكر كردم كرونا رو ميگي گفتم إ چرا خوشحاله زور بازو نشونمون ميده تا باشه از اين مثبت ها مبااااااااارك  باششششششه

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند وقته اقدامی؟

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم

انشالله خدا بهت میده صبور باش عزیزم منم بعد شش سال خدا داد

می رقصانم زندگیم را بساز خودم    هیچوقت از خدا ناامید نشید معجزاتش به موقع تو زندگیتون رخ میده

مباركهههههه چند وقت اقدامي

❤️إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ❤️ما شآءَ اللَّهُ و لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ العلي العظيم❤️
ایشالا که اگر دعای زن باردار قبوله خدا تا روز عید یه کنجد بذاره توی دلت آمییین برات دعامیکنم عزیزم

ان شاءالله نفس خیلی ممنونم همیشه به یادت باشم ازدعافراموش نکن بخدا خسته شدم دلم خیلی شکسته

🕋
خوشابحالت.مبارکه منم دعا کن لطفا

الهی خدا مرادتو بده به حق بزرگیش❤

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
ان شاءالله نفس خیلی ممنونم من همیشه به یادت باشم ازدعافراموش نکن بخدا خسته شدم دلم خیلی شکسته

ببین روز ۱۳ و ۱۴ و ۱۵ حتما اقدام کن 

گرمیجات هم خودت هم همسرت بخورید

استرس بخودت راه نده بیخیالش باش خودش میاد به امید خدا

منم سه ماه منتظر شدم خیلی سخت بود خدا از دل شماها خبرداره که چی میکشید...

خوشبحالت،برای منم دعا کن عزیزم😔

الهی به حق نفس زن باردار برات دعا میکنم تا عید خبرشو بهمون بدی

منکه کلا ناامید شدم گلم فکرمیکنم دیگه خداجوابمونمیده

ایمان دارم  یه نینی سالم و خوشگل میده 

می رقصانم زندگیم را بساز خودم    هیچوقت از خدا ناامید نشید معجزاتش به موقع تو زندگیتون رخ میده

قربون دلت بشم من دوسه ماه اقدام بودم باردار نشدم داشتم خودخوری میکردم ۱۳ بهمن رسیدم مشهد یهو پریود شدم چنان دلم شکست از امام رضا خواستم بهم بچه بده این ماه پریود نشدم یه جوجه دارم

خواهرم دو سه بار بچه سقط کردبچه سومش بدنیا  اومد چهل روزه مرد 

الان خدا بهش دو بچه داده ماهن 

ناراحت نباش خدا بهت یه بچه ناززز میده 

از ته دلم برات دعا میکنم