سلام من این ماه لتروزول و hcg زدم الان ۱۴ روز از امپول گذشته و شش روز مونده پری شم صبح این بی بی چک رو گزاشتم زیر ۵ دقیقه خط دوم کمرنگ ظاهر شد در ضمن قبلن هم بی بی گزاشتم ولی طول میکشید خط دوم بیاد مثلن چندساعت...ده روز بعده امپول هم ی روز لک های روشن قرمز دیدم و تموم شد ...ب نظرتون حاملم یا اثر امپوله هنوز؟
یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم صبر کن یکی دو روز بعد موعدت بزن الان خیلی زود زدی. انشاءالله که اونموقع هم مثبت میشه به امید خدا.
❤️خدایا شکرت واسه پسر نازی که بهم دادی خودت مواظبش باش هدیه امام زمانمه ۴/۵/۹۹ . انشاءالله همه منتظرای نی نی زودی مامان بشن. الهیآمینبرای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم یه صلوات بفرستین. ممنونم انشاءالله حاجت روا بشین به امید خدا.خوشگلا واسه خونه دار شدنمون دعا کنین منم واسه شما دعا میکنم ان شاءالله آرزوهاتون خاطره شن😍
روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
14روز از تزریق گذشته و 6روز مونده تا پری بشی مگه روز چند زدی در ضمن دوره ات چند روزه هست اگه14روز گذشته که اثر آمپول رفته در ضمن میتونی فردا امتحان کنی اگه پر رنگ تر شد حامله ای آن شاالله که کاذب نباشه