2789
عنوان

جمله عاشقانه ای که خیلی به دلتون نشسته بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1374 بازدید | 149 پست
عشقت همیشه توی قلبم میمونه

جمله ی زیباییه یجوری صادقانه اس و حس خوبی میده😍😍😍

《چیزی که به رویایت آمد ، به دنیایت هم خواهد آمد😍😊》لطفا پس از استعمال مواد توهم زا و اعتیاد آور از ریپلای کردن نظر من خودداری نمایید باتشکر😐🙄

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم دیدمش خیلی قشنگه

عالیه عاشقشم کتابشم دارم

من نمیتونم اونقد خوب باشم که........... هر کسی بتونه دوستم داشته باشه........ من منم......... من خودمو نمیتونم به خاطر.......... نظر بقیه عوض کنم......... پس من منم........ اگه اونی که تو میخای باشم............دیگه من نیستم........ 😏پس به سلامتی خودم که خاصم و خاص پسند.......... 
من میترسم آخه☹

من دیگه شوهرمم برام دان میکنه فک کنم معتاد شدم چون اگه نبینم بد اخلاق میشم

من نمیتونم اونقد خوب باشم که........... هر کسی بتونه دوستم داشته باشه........ من منم......... من خودمو نمیتونم به خاطر.......... نظر بقیه عوض کنم......... پس من منم........ اگه اونی که تو میخای باشم............دیگه من نیستم........ 😏پس به سلامتی خودم که خاصم و خاص پسند.......... 
آره میگن الله بیر تورپاخدان یارالدیب😁😁

خیلی معنی قشنگی داره

وقتی دیدم این متنو خیلی به دلم نشست😬❤

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)
خاطرات یک خون آشام 

تا فصل چهار دیدم ،کی به کی گفت اینو یادم نیست🤔

ولی یجا دیمن به الینا گفت : من آدم خودخواهیم ولی نمیتونم با تو خودخواه باشم چون دوست دارم! بعد اون تیکه از حافظش پاک کرد 

اونجا خیلی قشنگ بود😍

《چیزی که به رویایت آمد ، به دنیایت هم خواهد آمد😍😊》لطفا پس از استعمال مواد توهم زا و اعتیاد آور از ریپلای کردن نظر من خودداری نمایید باتشکر😐🙄
خیلی معنی قشنگی داره وقتی دیدم این متنو خیلی به دلم نشست😬❤

ما هم اینو میگیم😃

تا فصل چهار دیدم ،کی به کی گفت اینو یادم نیست🤔 ولی یجا دیمن به الینا گفت : من آدم خودخواهیم ولی نم ...

دیمن به الینا میگه ولی خیلی بعد ترش 

از من رمیده ای و من ساده دل هنوز،بی مهری و جفای تو باور نمیکنم❤ دل را چنان به مهر تو بستم که بعد از ...

یکی اینو واسه من بخوته تشنج میکنم من😂😍😍😍😍😍