2789
عنوان

جمله عاشقانه ای که خیلی به دلتون نشسته بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1374 بازدید | 149 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره دلم خواس    

وسوسه شیطانه،اعوذ بالله من الشیطان الرجیم😆 

《چیزی که به رویایت آمد ، به دنیایت هم خواهد آمد😍😊》لطفا پس از استعمال مواد توهم زا و اعتیاد آور از ریپلای کردن نظر من خودداری نمایید باتشکر😐🙄
یه سوال خصوصی اگه دوست نداشتی جواب نده،چند وقته با همین؟  به من گفتن این چیزا واسه اول ازدواج ...

اصلا اینجوری نیست؛ عشق اگر درست و واقعی باشه هرچی زمان بگذره عمیقتر و بهتر میشه.

بعضی وقتها فکرش رو که میکنم آرزو میکنم همه مردم دنیا تجربه اش کنند؛ هیچ بدیلی نداره. هر قدر موفقیت و امکانات و....داشته باشی جا و حال عشق رو نداره و اگر همه گرفتاری و مشکلات دنیا رو داشته باشی هم با عشق  حسرتی نداری. آرامش و بی نیازی عجیبی به آدم میده؛ حس میکنی دلت شبیه یه لبخند پهن و پررنگه! 

چی بگم؟!

آرزو میکنم تجربه اش کنید و یک عمر هر لحظه بی هوا و بی بهانه احساس خوشبختی کنید.

ن دیگ من خیلی وقته از دست رفتم   باید بگی صدق الله وعلی و العظیم

فاتحه😂

《چیزی که به رویایت آمد ، به دنیایت هم خواهد آمد😍😊》لطفا پس از استعمال مواد توهم زا و اعتیاد آور از ریپلای کردن نظر من خودداری نمایید باتشکر😐🙄
اصلا اینجوری نیست؛ عشق اگر درست و واقعی باشه هرچی زمان بگذره عمیقتر و بهتر میشه. بعضی وقتها فکرش رو ...

😍😍😍😍کاش بشه

سایه رو دوست دارم ولی اصلا با شاملو و نزار قبانی برابری نمیکنه به نظرم!

اره درسته..اونا معرکن..

ولی من شعر دیر است گالیا یه سایه رو خیلی دوس دارم...هر دفعه میخونمش گریم میگیره😭😭