2777
2789
عنوان

زایمان در بیمارستان میلاد چجوریه

210 بازدید | 4 پست

کسی تجربه زایمان در میلاد رو داره؟ من هفته ده هستم هنوز پرونده ندارم یعنی به خاطر کرونا مراجعه نکردم.تا کی وقت دارم پرونده بدم؟ اونجا زایمان چجوره؟ دکتر میاد بالا سر؟ با کدوم دکتر خوبه؟

من میلاد زایمان کردم البته ناخواسته من طبیعی بودم دکترشیفت میاد واسه زایمان ن دکتری ک از اول رفتی پیشش ی ماما همش باهاته از هیچ وسیله ای واسه کاهش دردت استفاده نمیکنن ن گاز ن میتونی با اون توپ بزرگا ورزش کنی ن میتونی همراه داشته باشی.ولی رسیدگی بعدشون خوب بود خداییش خیلیم مجهز و تمیز بود ی خوبی ک داشت اگه بچت زردی داشته باشه خودش ان ای سیو داره و تو نگرانی از این بابت نداری اما خب خودت فقط باید واسه زایمان تلاش کنی درضمن مامای همراهم نمیتونی داشته باشی رفتار پرسنل و دکترم به رفتار خودت بستگی داره من اصلا سر دردام ن داد میزدم ن هیچی به حرفای ماماام گوش میدادم ۳ساعته با امپول فشار زایمان کردم اما تخت بغلیمم امپول فشار زدن براش اینقدر همکاری نمیکرد ساعت ۵صبح زایمان کرد از ۷غروب درد کشید تا ۵ رفتار ماما و دکترم باهاش خیلی بد بود حتی توهین میکردن به همدیگه

محکم بشین دلم این دور اخره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ممنونم.از ماه چند باید اونجا پرونده داشته باشم

نمیدونم عزیزم من برای ان اس تی رفته بودم اونجا و چون ضربات بچه خوب نبود اجازه مرخص شدن بهم ندادن اما تخت بغلیم میگفت از ۳ماهگی یا قبل س ماهگی ی همچین چیزایی میگفتن 

محکم بشین دلم این دور اخره