2777
2789
عنوان

خانما درمونده شدم بخدا بیاید کمکم

597 بازدید | 70 پست

یکم طولانیه اگه فرصت دارین بخونین راهنماییم کنین چجوری برخورد کنم .دوست پسرم قصدش باهام ازدواجه . خییلی دوسم داره . تو این هفته پیش که وضعیت کرونا اضطراری شده هرروز اومده دنبالم از سرکارمنو برده خونه . خیلی ابراز علاقه میکنه . ولی رفتاراش اذیتم میکنه حساسه . من همه فالورای اینستامو بخاطرش انفالو کردم . گفت هرررچی شماره پسر تو گوشینه چه همکلاسی قدیمی هم دانشگاهی هررچی بلاک کن و حذف کن بخدا باهزارتا خجالت بلاک کردم . گفت رفتی خونه فامیل لباس بلند بپوش گفتم باشه .تاکسی باید جلو بششینی . من خودم دختر بسته ای نیستم خانوادم اوکین . ولی به خاطر این گفتم باشه .بعد امروز منو رسوند شرکت اومدم بالا دیدم گروه دبیرستان عضوم کردم همه دخترن منم سرگرم خوندن پیاما شدم . اینم دید انلاینم اعصابش خورد شد چیزی نگفتا ولی فهمیدم بهم ریخت میگه انلاینیت باید واسه خودم باشه فقط . بعدش گفت هییچ گروهی که پسر توش عضو باشه نباید باشی دانشگاهی و غیر دانشگاهیم نداره . ولی من الان دو ساله عضو گروه دانشگامونم رو پروفایلمم هیچ عکسی ندارم گروه گپ و گفت و گویم نیست یه گروه تقریبا رسمیه 400 نفر عضو داره فقط واسه کسب یسری اطللاعاته . گفت ازونم باید لفت بدی. بخدا گروه واسم مهم نیست این رفتاراش دویوونم میکنه میکم نکنه اینده بدتر شه . اخرشم گفت خرتر از من وجود نداره افلاین شد . اخه تو اون گروهه صدتا دختر متاهلم عضون اخه مگه حساسیت داره . گفتم میدم بعدا پیامای گروهم بخونی بفهمی . حس میکنم بهم اعتماد نداره خب به شعور ادم توهین میشه . منم خودم به شدتت ادم متعهدیم

ب نظرم بددل اگ میتونی کنار بیای ازدواج کن چون اگرم بخا درست بشه توی ۵۰ سالگی شاید حساسیتش کم بشه

حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیالش شو چون بعدا عذاب میکشی

یبار بهم زدم باها هرروزاومد دنبالم اینقدر پیگیر شد گفت خوشبختت میکنم راضی شدم . الانم میدونم بیخیالم نمیشه . ولی خب چیکار کنم گیر نده اینجوری 

فقط میتونم بگم تا دوست پسرته باهاش کات کن.فردا شوهرت شد با این حد از تعصب میگه شماره نررررر رو از گوشیت پاک کن ....مجبوری شماره داداشو و باباتو هم پاک کنی.ببخش رک گفتم

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

مگه این دوران برای شناخت نیست؟

دیگه چجوری قراره بشناسیش..چه خصوصیاتی نشون بده باید که به فکر جدایی بیوفتید؟

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
وای چقد شکاکه بعد به مشکلهای بزرگترم بر میخوری رسما ربات شدی واسش

سرکارم الان نردیک یک سال و نیمه میرم . با اینم چهار ماهه دوست شدم . اولاش هی میفت کی هست کی نیست تازه الان اوکی شده یکم . بعد ازدواجم میدونم داشتان دارم واسه سرکار رفتنم

یبار بهم زدم باها هرروزاومد دنبالم اینقدر پیگیر شد گفت خوشبختت میکنم راضی شدم . الانم میدونم بیخیالم ...

ببین بعدا تو زندگی مشترک بد ب مشکل میخوری باهاش.... تنها جایی نری و پسرهای فامیل هیچ جا نباشن ید ممکنه حتی ب خانواده تودت هم ایراد بگیره و خونتو بکنه تو شیشه ....

سرکارم الان نردیک یک سال و نیمه میرم . با اینم چهار ماهه دوست شدم . اولاش هی میفت کی هست کی نیست تاز ...

به نظرم فکراتو بکن تا اینگه شوهرت شه فردا تو خونه حبست کنه که با بابا و داداشتم حرف نزن

کاربر قدیمی ام. ترکیدم😤😬
یبار بهم زدم باها هرروزاومد دنبالم اینقدر پیگیر شد گفت خوشبختت میکنم راضی شدم . الانم میدونم بیخیالم ...

همین چسبندگی و نگرانی ایشون از ترک شما خودش نشانه است

شما قرار نیست از دیگران مراقبت و محافظت کنی

قراره مراقب خودت باشی...

هر چه زودتر کنار بکشی زودتر میتونی به روال عادی زندگی ات برگردی

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
مگه این دوران برای شناخت نیست؟ دیگه چجوری قراره بشناسیش..چه خصوصیاتی نشون بده باید که به فکر جدا ...

ازش جدا شدم . گفت اونموقع نمیشناختمت تازه شناختمت . یه فرصت دیگه بدیم . بعد اوندفعه بهم زدم و برگشتم . میگه ثبات رفتاری نداری تصمیمات عوض میسه . میکم خب بخاطر رفتارای خودته . میگم اوندفعم من تصمیمو گرفته بوئم بخازر اصرار تو برگشتم میگه منت نذار . باورتون میشه همش منو مقصر میدونه؟

به نظرم فکراتو بکن تا اینگه شوهرت شه فردا تو خونه حبست کنه که با بابا و داداشتم حرف نزن

حبسم نمیکنه اینجور ادمی نیست . رو حجابمم زیاد گیر نمیده . ولی خب میگه من گفتم شماره پسر تو گوشیت نباشه یعنی گروهم عضو نباش میگه ادمو بی اعتماد میکنی با این کارات .