2777
2789

من نمیخام برم سونوگرافی تشکیل قلب ..تو هفته یازدهم میخام برم هم غربالگری هم تشکیل قلب ..سوالم اینه ک هفته یازدهم رو از اولین روز اخرین قاعدگی حساب کنم؟یا باید سونوگرافی بشم تا بفهمم ک کدوم هفتمه و کدوم هفته  یازدهم میشه اون موقع برم

خدایا شکرت به خاطر همه چیز ...عزیزانم را به تو میسپارم ..لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته دوازدهم غربالگری اولیه است. یعنی حدوداً یازده هفته و چهار پنج روز

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...
هفته دوازدهم غربالگری اولیه است. یعنی حدوداً یازده هفته و چهار پنج روز

از روز پریودی محاسبه میشه یا باید برای سن جنین برم حتما سونو؟

خدایا شکرت به خاطر همه چیز ...عزیزانم را به تو میسپارم ..لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

من اولین سونوم و اولین ویزیت دکترم، پیش یه متخصص زنان بود که سونو واژینال داشت، هشت هفته ام تمام بود. اونجا خانم دکتره، علاوه بر ویزیت روتین، تاریخ بارداری و تشکیل قلب رو بررسی کرد. بعد دوباره برام یه سونو شکمی نوشت که هر دوتاش مطابقت داشتن با هم. چهار پنج هفته بعدم رفتم ان تی. 

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...
بخاطر مریضی

ببین منو چی میگی که دکترم گفته مطبم تعطیله باید بیای بیمارستان

بخدا انقدررر سونوها خلوتههه. انقدر خودشون رعایت میکنن. من میرم سونو نیاوران. اونجا همیشه غلغله است و سر تایم دعوا میشه. ولی این سری زنگ زدم وقت گرفتم، گفت هر وقت خواستی بیا، تایمامون خالیه. منم اولین نفر وقت گرفتم. 

واقعاً من یکی دلم نمیاد نرم. یه وقت نکته مهمیه که باید دیده شه. مثلا تو سونوی شکمیم، معلوم شد فیبروم دارم. 

از روز پریودی محاسبه میشه یا باید برای سن جنین برم حتما سونو؟

من خودم تاریخ پریودیم رو یادم رفته بود. حدودی میدونستم. اونجا هم به خانم دکتره گفتم، خودش با سونو تخمین زد. کل سونوهام هم هماهنگ با هم بودن. بعضی از خانما اینجا میگن تاریخ سونو و پریودیشون با هم متفاوته. بعضیا هم میگن منطبقه. خلاصه حتی اگر طبق پریودیت حساب کنی، شاید به دقت سونو نباشه که برمبناش تاریخ سونوی ان تی رو تخمین بزنی

منم تو عید دارم  سونو دارم و بارداریم با تاریخ پریم منطبقه

12 بهمن ❤️اولین بی بی چک مثبت ❤️ ۱۰ اسفند ❤️شنیدن زیبا ترین صدای دنیا💞قلبش ❤️ ۹ فروردین ❤️اولین دیدار من و پسرم ❤️۹ اردیبهشت ❤️آنومالی و اینکه نی نی ام صحیح و سلامته❤️💞۲۸ اردیبهشت ❤️اولین تکون فندق مامان❤️💞اسمتم من و بابایی انتخاب کردیم بزاریم 🥰سامیار🥰فرشته کوچولوم
ببین منو چی میگی که دکترم گفته مطبم تعطیله باید بیای بیمارستان بخدا انقدررر سونوها خلوتههه. انقدر خ ...

مرسی از راهنمایی هات