2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین یه لحظه

119 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها خوبین؟

کسی بوده با وجود کیست و قاعدگی نامنظم همون ماه اول مصرف قرص دوفاستون و متفورمین حامله بشه؟؟؟

کسی اصلا با کیست بزرگ حامله شده؟جواب بدین ممنون جیگرا🙏😄

من کیست بزرگ دارم ولی منظمم

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

باردارم شدم زایمانم کردم همچنان کیستم سرجاشه

قرصو اینا هم نخوردم برای بارداری 

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باردارم شدم زایمانم کردم همچنان کیستم سرجاشه قرصو اینا هم نخوردم برای بارداری 

بسلامتی عزیزم من نامنظمم دعا کن منم باردارشم الان سه ساله منتظرم 19سالگی عروسی کردم

بسلامتی عزیزم من نامنظمم دعا کن منم باردارشم الان سه ساله منتظرم 19سالگی عروسی کردم

انشاءالله هرچی خیره برات پیش بیاد عزیزم🙏🙏😘

شما کیستتونو عمل نکردین؟منم نکنم پس

من کیستم ۵ سانته

زمان زایمانم دکتر گفت با سزارین کیستتم برمیدارم 

که خیلی اتفاقی طبیعی زایمان کردم و کیستم موند

چند وقت پیش سونو دادم دیدم سرجاشه

من کیستم ۵ سانته زمان زایمانم دکتر گفت با سزارین کیستتم برمیدارم  که خیلی اتفاقی طبیعی زایمان ...

عزیزم خداروشکر😘😘امان از این کیستا که ول کن نیستن حتی تاریخ تخمکگذاریمم معلوم نیست😃

خدا نی نی تو برات نگهداره😍😍

ممنون عزیزدلم

انشاءالله شماهم به زودی دامنت سبز بشه🙏