2777
2789
عنوان

من خونه خودم نمیرم بعد

371 بازدید | 19 پست

من خونه خودم نمیرم بعد بعضیا چقد وقیح و رذل و قاتلن پا میشن میرن اینور اونور با این شرایط

والا من اومده بودم تهران خانواده خودم و همسرمو ببینم دیگه وضعیت اینطوری شد برنگشتیم تنکابن که خونه خودمون هس! که همکاری کنیم خانواده هامونم اجازه نمیدن برگردیم تا پایان این وضع بعد مردم مثل مور و ملخ ریختن همه جا بخدا ۹۰۰۰ تا خوبه! با این وضع خدا رحم نکنه روزانه ۱۰۰۰۰ تا باید بیمار کرونا داشته باشیم!

وزن شروع۶۴/۵😔😰 ۳/۸⬅️وزن هدف ۵۲😉❤️ وزن فعلی ۶۱/۹ 😐😊۳/۲۹

واقعا اینا کیان؟؟؟

من همه ی اطرافیانم کاااامل رعایت میکنن همه قرنطینه ن از هرکی هم میپرسی میگه منم قرنطینه م.

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شعور در همه نیست.

من از دس این نفهما چه گیری کردم آخه! بخدا به اندازه ۳ روز لباس آوردیم و همینجوری موندیم دیگه! وحشین بعضیا

الهی عزیزم.. پس اخه تا کی میتونید بمونید تهران؟ اخه معلوم نیس وضعیت تاکی اینجوری باشه ک

تا وقتی اینجور آدما ولن بیرون من یکی میترسم برگزدم مثل زامبیا میمونن! 😭😭😭

مادرشوهر من که پاشده اومده اینجا شبم مونده اصلا هم رعایت نمیکنه یکسره بیرونه منم بچه کوچک دارم،از در اومد تو باهاش روبوسی نکردم بهش الکل هم دادم ضدعفونی کنه دیدم بعدش رفت تو قیافه🙄

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
شهر ما به طور رسمی کل بازار و همه مغازه ها بسته شده کسی باز کنه پلمپ میکنن خوبه اینجوری مردم بیرون ن ...

چقد خوبه اینجوری مث اینکه از فردا قراره تهرانم همینجوری شه

والامن الان چن وقته خانوادموندیدم "باهامون ی ساعت ونیم فاصلس"شوهرم میگه بریم زودبرگردیم میگم ن اصلاکاری ب هیچی ندارم بخاطربابام ک دیابت داره ورفتگرم هست نمیرم همینجوریشم براش نگرانم خودمم پاشم برم اونجا اگ خدای نکرده ناقل باشم چی...اونایی ک میرن مسافرت هیچ عزیزی ندارن؟؟

متاهل وصدالبته متعهد💍                             🧿