2777
2789
عنوان

نی نی یار تو رو خدا بیا عزیزدلم

126 بازدید | 11 پست

نی نی سایت چند مدته خیلی بد حال و روز شده 

مثل خوره افتاده به جونمون نصف فشارای روانی همین تاپیکای پی در پی ناامیدی و مرگ میارن .۹ هزار نفر گرفتن هفتاد و نه ملیون و نصد هزار نفر مبتلا نیستن اما طوری رفتار میکنن انگار ما همه گرفتیم و همه داریم میمیریم

تو رو خدا محدود کنید تاپیکای کرونایی که ناامیدی میدن به هیچ درد نمیخورن فقط اطلاعات مثبت به درد بخور بذارید 

همه ناراحت و ناامیدیم منم از فشار غرنطینه میام اینجا حالمونو بدتر میکنه

دستتون درد نکنه

@نی_نی_یار_شب  

زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.

نی نی یارها تا حالا صد بار تاپیک زدن که ممنوعه امار الکی دادن و از هر منبعی، حرفای ترسناک و انرژی منفی دادن و همه اینها

ولی خوب اکثرا گوش نمی کنن دیگه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نی نی یارها تا حالا صد بار تاپیک زدن که ممنوعه امار ابکی دادن و از هر منبعی، حرفای ترسناک و انرژی من ...

من امشب از استرس داشتم تصور میکردم چه حسی لب مرگ با این بیماریه داره از ترس تپش قلب گرفتم باید اینترنتو روی خودم ببندم 

زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.

منم کلافه شدم یک ماهه از وقتی از چین این بیماری شروع شد همه تاپیکا شده کرونا

رو مخ و رو عصابن واقعا

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 
منم کلافه شدم یک ماهه از وقتی از چین این بیماری شروع شد همه تاپیکا شده کرونا رو مخ و رو عصابن واقعا

بدون سرگرمی تو خونه درای بسته نشستیم ناامیدی به خودمون میدیم

خیلی مواقم من سر شب کلی گریه کردم از استرس داشتم میمردم ازین صوتا گوش دادم که یه پرستاره میگه اوضاع خیلی بده و اینا شوهرمم گوش داد هردومون استرس گرفتیم صبحم باید بره سرکار خوابش نبرد دیگه

خیلی مواقم من سر شب کلی گریه کردم از استرس داشتم میمردم ازین صوتا گوش دادم که یه پرستاره میگه اوضاع ...

نمیفهمم چرا بخاطر بی لیاقتی دیگران ما باید تقاص بدیم کاش حالا که چین کروناش تموم شد بیان ایران کمکمون کنن