2777
2789
عنوان

رمز گوشی شوهرم

825 بازدید | 92 پست

شوهرم قبلا خیلی میگفت که گوشیامون برای هم رمز نداشته باشه و ... از بس که یکسره کلس تو گوشی وپیامای من بود من یه روز گفتم دیگه نمیزارم پیامامو ببینی منم پیاماتو نمی بینم اوایل می گفت نه من مشکلی ندارم ببین . بعد یه مدت گفت منم رمز میزارم به حریم شخصی هم احترام بذاریم . دو سال گذشته از اون موقع و به کار هم کار نداشتیم دیگه اون ادمی که انقدر فضول سمت گوشی منم نمی رفت.تا اینکه چند وقته دلم میخواد ببینم گوشیش چه خبره حتی من نزدیک میشم صفحشو میبنده و اثر انگشت کرده که من مبادا از پین یا الگو وارد کردنش بفهمم خیلی دلم میخواد ببینم مگه چیه تو گوشیش ...حتی یک ثانیه هم نمیده به من مثلا یه عکس بگیرم ....دارم دیوونه میشم نمیدونم چجوری رمزشو بفهمم ‌...

من اصلا فضول نیستم همه بهم میگن چقدر بی خیالی و به شوهرت اعتماد داری....اما یکم حساس شدم واسه کارای خودش

اینم بگم به شوهرم و اینکه به من حیانت نمیکنه مطمئنم چون خیلی دوسم داره و تو فامیل همه بهش میگن مجنون ...

چیکارکنم دارم دیوونه میشم😭😭😭😭😭

تجربه چنین چیزیو داشتین ؟

هرچی رمز به فکرم میرسه زدم ولی باز نمیشه 

مجنون گوشی اش را رمز نمیگزارد😐

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولش کن حساس نشو

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...

عزیزم حساس نشو چرا خودتو عذاب میدی گیریم یه چیزی اون تو بود میخوای چیکار کنی خب زندگیتو کن

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

به نظرم خیلی بده که رمز گوشی رو همسر آدم ندونه چه مرد چه زن حریم شخصی تو زندگی مشترک بی معنیه

گلومون مونده زیر چاقوی کند روزگار....نه میبره نه ول میکنه!!!!! بیشعوری اگه درد داشت بازم یه عده ای مسکن میخوردن به کارشون ادامه میدادن......... هر چی رو که گفتیم خدا نصیب نکنه فول اچ دی نظاره گرش بودیم!!!

شما انتظار داری اون ب گوشی شما دست نزنه و پیاماتونو نبینه اونوقت دنبال ی راهی ک رمزشو بفهمی :)

واقعا مگه میشه اینقد بی منطق؟؟؟؟

آره ما هر کاری کردیم اَخ بود :)                 (2 ساله اینجا عضوم پس با تاریخ عضویتم قضاوتم نکن...)
مجنون گوشی اش را رمز نمیگزارد😐

تاپیکت چرا تعطیل شد پَ

گلومون مونده زیر چاقوی کند روزگار....نه میبره نه ول میکنه!!!!! بیشعوری اگه درد داشت بازم یه عده ای مسکن میخوردن به کارشون ادامه میدادن......... هر چی رو که گفتیم خدا نصیب نکنه فول اچ دی نظاره گرش بودیم!!!