2777
2789
عنوان

آدنوم هيپوفيز ميشه بيايد بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 25 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خاطر پايين بودن تستسترون.غده اي كه تو سرش به وجود اومده نميذاره تستسترون ترشح بشه نميدوني چقد مهم ...

ادنوم هیپوفیز مامان منم تو سرش دارهذمامان من ب خاطر بالا بودن هورمون پرولاکتین در اومده ک دکتر گفت تا 5 سال قرص کابرگولین هفته ای 1 بخوره تا اب بشه وجذب شه شما دارو ندادن تا جذب شخ

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 
دکتری نمونده نرفته باشه  آدنومش تو ام آر آی آخر گفتن که نیستش دیگه ولی علائم دیگش خوب نشده&nbs ...

خب خداروشکر الحمدلله ک جذب شه 

گفتن كوچيكه بايد ببينيم بزرگتر ميشه كه عمل كنن.برام دعا كن.با هزار اميد وعشق باهم ازدواج كرديم😭

ن بابا عمل چیه...دارو میدن جذب میشه

چقدر شما با اطمینان صحبت میکنی. دکتری شما؟

دکتر نیستم عزیزم اما آدم نباید نا امید باشه استارتر میگه خیلی دکتر رفتن وآخرین ام آر ای ادنوم دیده نشده،مادر منم درگیر همین بیماری هست وخیلی دکتر رقته وهمه ب اتفاق قرصی رو دادن هفته ای۱ بخوره تا ۵ سال ک جذب بشه این بنده خدا ک میگه جذب شده