2777
2789
عنوان

ن به کرونا

237 بازدید | 21 پست

دوستان کل نی نی سایت پر از کرونا شده بخدا اینم فقط یه ویروسه ک با پیشگیری و تو خونه موندن میشه از پس این بحران براومد توروخدا انقد به خودتون و بقیه انرژی منفی ندید هرچی بهش فک کنید سرتون میاد بیخیال باشید نسبت به کرونا میدونم سخته نگران عزیزانتون هستید ولی با نگرانی استرس چیزی درست نمیشه فقط روحیتون ضعیف میشه چه بسا بدنتونم ضعیف میشه توروخدا انقد راجب کورونا تاپیک نذارید همه جا صحبتش هست میایم اینجا ک کمی از فکر خیال دور باشیم ولی اینجا صحبتش بیشتر از همه جا هست

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه چیزی امروز پیش اومد در مورد همین قضیه ها

بله نی نی سایت گفت هر کسی راجبه کرونا چیزی بذاره کاربریشو میترکونه ولی کسی گوش نمیده

وضعیت وحشتناک تر ازونه که با تو خونه موندن حل شه

این ویروس چیزی بدتر از جنگه

آماری از دوست پدرم ک دکتره ب دستم رسیده و میگه وضعیت بیمارستان ها فاجعست

آره ما هر کاری کردیم اَخ بود :)                 (2 ساله اینجا عضوم پس با تاریخ عضویتم قضاوتم نکن...)
کف پام میخاره علائم کروناست? دماغم میخاره علائم کروناست؟ دستشویی دارم علائم کروناست؟

بله من حتی خونه رو هم ضد عفونی نمیکنم چون بیرون نمیرم کسی هم خونم نمیاد ولی دستامو همیشه میشورم

بابا شورشو دراوردن با استرس دادنشون بابا خو ما رعایت میکنیم تو خونه ایم دیگ بیخیاااال شید توروخدا باروحو روانمون بازی نکنید اه معلوم نیس با این کارا چی بشون میرسه

همسرجانم چون تُ دارم همہ دارم،دِگَرم هیچ نباید...
بله نی نی سایت گفت هر کسی راجبه کرونا چیزی بذاره کاربریشو میترکونه ولی کسی گوش نمیده

اوف امیدوارم اون کاربر ترکیده باشه دختره ی پدرو تاپیک رعب و وحشت میزنه میگیم نگو قاطی می‌کنه برامون

منم رفتممممم براش

عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇
وضعیت وحشتناک تر ازونه که با تو خونه موندن حل شه این ویروس چیزی بدتر از جنگه آماری از دوست پدرم ک ...

درسته ولی ما کاری جز پیشگیری از دستمون بر نمیاد ک من میگم فقط انرژی منفی ندن انقد به خودشونو دیگران درسته وضعیت وحشتناکه ولی ادم باید تو هر شرایطی روحیشو حفظ کنه

اوف امیدوارم اون کاربر ترکیده باشه دختره ی پدرو تاپیک رعب و وحشت میزنه میگیم نگو قاطی می‌کنه برامون ...

بله این تاپیکا خیلی بده

خب شمام خودتون الان تاپیک کرووونا زدید... 

من گفتم ک دوستان انقد درباره کرونا تاپیک‌نزنن نی نی یار گفته ک کسی اگه اخباری چیزی بگه یا راجبه کرونا چیز بدی بگه میترکوننش من ک دارم میگم اصلا حرفی راجبه کرونا زده نشه