2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته ای خدا

292 بازدید | 40 پست

دوستان دلم خیلی گرفته الان ۶ روز از پریم میگذره بی بی هام منفیه دردشم دارم ولی نمیاد نمیدونم کی پری خانم میخواد بیاد دلم میخواد اردار باشم ولی نیستم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخ چه قد نیاز داشتم به همچین تاپیکی تا بایکی مثل خودم دردودل کنم😭 منم خستم😭😭😭😭😭😭😭😭😭 خدا نی نی میخوام😭

خدایا واسه همه چیز شکرت😍😍😍😍میدونم که میدونی خیلی دوستت دارم تو عشق منی.... برای مادر شدن همه منتظرا صلوات بفرستین🤰🤰انتظار خیلی سخته انشاءالله هیچ خانمی تو دنیا زیاد منتظر مادر شدن نمونه😭😢

چند وقته اقدامی

خدایا واسه همه چیز شکرت😍😍😍😍میدونم که میدونی خیلی دوستت دارم تو عشق منی.... برای مادر شدن همه منتظرا صلوات بفرستین🤰🤰انتظار خیلی سخته انشاءالله هیچ خانمی تو دنیا زیاد منتظر مادر شدن نمونه😭😢
شما عقب انداختی

نه😢

۶ ساله ازدواج کردم الان یه ساله اقدامم اصلا فکرشم نمیکردم این همه طول بکشه یعنی اصلا تو فامیلامون سابقه نداشته 😭😭😭😭 نمیدونم چه مرگمه که بچم نمیشه😭😭😭

من خیلی وقته ولی خدا .....

انشاءالله خدا به بزرگی خودش همین ماه یه نی نی سالم قسمتت کنه💔